2821
2789

سلام دوستان من سه سال پیش سردردهای گنگی داشتم شبیه فشار روی سر و پشت سر ام ار ای دادم دکتر بردم گفت تنشی هست تو این مدت گاهی تکرار میشد ولی خیلی کم الان چند روز هست دوباره همون حالت ها را دارم همراه با خمیازه کشیدن های زیاد و حالت سبکی و منگی تو سرم سردردهام مثل سه سال پیش هست ولی یادم نیست اون موقع خمیازه و منگی سر را داشتم یا نه

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

https://ninisite.co/discussion/topic/4404878/عکس-چینی-جهازم-عکسس-نظر-راجع-به-ارکوپال-بشتابید-بشتابید-بشتابید?page=1هرکس گزارش بزنه ب نیتش 5صلوات و ایته الکرسی میخونم تورخدا کمکنید

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

خواستم ببینم کسی سردرد تنشی داره این حالت ها هم مربوط به همون میشه یا علت دیگه ایی داره

این مدت به خاطر مشکلاتی خیلی دکتر رفتم تو این وضعیت کرونا خواستم دیگه نرم

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرم یه مدت داشت یه قطره گیاهی خورد خوب شد

فقط سردرد داشت یا خمیازه و گیجی هم بود؟

میشه اسم قطره را بگی

دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه بچه م کوچیکه شاید یک دفعه برم ولی حتما میام میخونه و دعاتون میکنم

دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه بچه م کوچیکه شاید یک دفعه برم ولی حتما میام میخ ...

عزیزم منم همینجوری ام ولی دکتر گفت نوعی میگرنه عصبیه   منم بالای سرم فشار شدیدی میومد همراه گیجی و سبکی سر ولی خمیازه نداشتم امی تریپتیلین میخورم بهتر شدم

عزیزم منم همینجوری ام ولی دکتر گفت نوعی میگرنه عصبیه   منم بالای سرم فشار شدیدی میومد همراه گیج ...

مرسی عزیزم دکتر به من‌هیچی نداد فقط گفت تنشی هست

شما فشارتونم میفته من چند وقته همش فشارمم میفته

من کلا فشارم پایین هست همیشه الانم که این حالت ها را دارم میگیرم ده و یازده هست‌روی ۷ یا ۸

شما فشارتونم میفته من چند وقته همش فشارمم میفته

من خودم احساس میکنم اینطور مواقع عضلات گردنم هم درد میگیره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز