2777
2789

امروز کارفرمام گفت ب مشتری هایی ک تسویه نکردن زنگ بزنم حسابا رو بگیرم

یکی بود ۶ ماه پیش ۱۶۰ تومن خرید کرده بود پول نداده بود چندین بار هم بهش زنگ زده بودم 

بهش زنگ زدم میگه فلان جنس رو بزن ۵ تومن اون یکی رو هم بزن ۷ تومن تا من پولشو بدم 

بهش میگم ما قیمتامون همینه اگه ناراضی هستین مرجوع کنید میگه نمیشه کار گذاشتیمشون میگم جنس بخر برام بیار جاش میگه وقت ندارم  خلاصه هرجی میگفتم ی چی میگفت منم بهش گفتم فقط برو بمیر بعدم قطع کردم . سریع زنگ زده تو کی هستی ک ب من بی احترامی میکنی من صداتو ظبط کردم رئیس اونجا کیه  . 

مرتیکه خررررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضبط صدا سه تاشیش ماه زندادنی داره

خیلی زورم گرفته بود ازش 

اقا ادامس شیک هس ۱۰۰۰ تومن ادامس ۵۰ تومنی هم هس تو که میگی گرونه چرا خریدی حالا خریدی ۶ ماه هم ازش گذشته قیمتی هم نداره چرا پولشو نمیدی  زبون درازی هم میکنی

من عصبی ام دوسی چرا میخندی ی چی بگو من اشتباه کردم ؟

نه عزیزم اعصابت خورد بوده اونم اشتباه کرده بدهی نداده به خدا من نمیتونم ی دو تومن از کسی قرض کنم دیگه حالا چ برسه به ندادن بهش فکر نکن اعصابت بدتر میشه 

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
چطوریه قبل پرداخت کامل پول بدون هیچ ضمانتی بهشون جنس می دید؟ که اینجوری با پرویی تعیین تکلیف کنن؟

صابگارم اومد تعارف کرد باهاش یارو هم حساب نکرد گفت ی خرید دیگه هم داریم میایم همینجا صابکارمم یعنی میخاست احترانم بزاره گفت ببر با فاکتور بعدی تسویه کن که تا الان طول کشیده ۶ ماه