2777
2789
عنوان

خط چشم دائم

331 بازدید | 43 پست

خانما من پنج روز پیش خط چشم دائم زدم ،اوایل خیلی ورم داشت ،الان بهتر شده پلکام هنوز کبود ،ولی از اینا گذشته پشیمون شدم ،فک میکنم زیاده میشه نظر شما رو هم بدونم 

https://uupload.ir/files/hdru_۲۰۲۱۰۳۰۲_۱۱۳۰۴۲.jpg

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ترمیم لازم داره یک ماه دیگه ک کامل ورمش خوابید برو ترمیم. چشم چپت رو میزون کنه نه عالی شده... چند گرفت ازت؟

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
یکم ترمیم لازم داره یک ماه دیگه ک کامل ورمش خوابید برو ترمیم. چشم چپت رو میزون کنه نه عالی شده... چن ...

اره گفت بیام برا ترمیم ،۲۵۰ گرفت

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

[QUOTE=179387003]دیگه معصومیت چشماتو نمیبینی 😔[/QU

وا یعنی چی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اتفاقا ب چشمات روح داده. حال گرفته چشمان ازون سفیدی درومده

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
به نظرم خیلی نازکه مدلشم قدیمیه

اخه چشام ریزه برا همین گفتم نازک بکشه

اتفاقا ب چشمات روح داده. حال گرفته چشمان ازون سفیدی درومده

واقعا خوب شده

قشنگه مبارک باشه

ممنون😍