2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خیلی دعام کنید

111 بازدید | 10 پست

دوستان دخترمو دارم میبرم برای نوار مغزی. دارم  از استرس میمیرم. تو رو خدا دعام کنید انرژی مثبت بفرستید. دعا کنید نوارش تغییر مثبت داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشون بوده ایشالا خوب شده باشن

۴ ماهه پیش متوجه شدم یه وقتایی خیره میشه بردمش دکتر نوار مغزی گرفت گفت به این حالت میگن صرع کوچک. دیگه بهش یه شربت داد روزی دو بار میدم بهش.. گفت این که متوجه شدی خیلی خوبه خیلی از خانواده ها اصلا متوجه این قضیه نو بچه هاشون نمیشن

۴ ماهه پیش متوجه شدم یه وقتایی خیره میشه بردمش دکتر نوار مغزی گرفت گفت به این حالت میگن صرع کوچک. دی ...

نترس اصلا حالا یاکامل خوب شدن یافوقش میگه یه مدت دیگه داروشو ادامه بدی بعد قطع کنه،ایشالا ک خوب شده باشه کامل

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
نترس اصلا حالا یاکامل خوب شدن یافوقش میگه یه مدت دیگه داروشو ادامه بدی بعد قطع کنه،ایشالا ک خوب شده ...

انشالا. دکتر گفت که باید دو سال این شربتو بخوره. یک مرتبه نباید قطع بشه. از لحاظ ظاهر و اون چیزی که من میبینم خیلی بهتره ولی  این که تو مغزش چه خبره امروز مشخص میشه