2777
2789
عنوان

بر سر قبر مرده چی ببریم

4485 بازدید | 16 پست

بازم شوهرم بهم 50تومن داده گفته سر خاک مادربزرگم چی بزار من چی بزارم گل و اینا هم 20تومن داده سر جمع هفتاد تومن داده بهم چی بگیرم فقط کیک.یزدی نباشه کسی برنمیداره 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکلات و خرما  میبرن

میوه هم میشه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خرما نمیشه؟؟

ما واس سالگرد پدر شوهرم ۶ شاخه گل رز سیاه

خریدیم شد ۷۲ تومن

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

یه چیز بسته بندی مثل شکلات ببر. باز باشه برنمیدارن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

خرما اگه میگیری تک نفره بسته بندی شده بخر , شکلات خوشمزه بخر , الان یکم چون کروناست اصولا باید بسته بندی تک نفره داشته باشه خب ! 1 قوطی کیک یا کلوچه هم میتونی بخری با 50 تومن میشه 

ما دسته گل های یذره پژمرده میگیریم سر قبر پر پر میکنیم سی تا شاخه ایی 10تومن ب گل فروشی ها بگی میدن ...

نمیدونستم

اون گل رزا شاخه‌ای ۱۲ بود

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️