2777
2789
عنوان

بارداري

92 بازدید | 8 پست

سلام خوشكلاخوبين .من براساس روزاولين اخرين پريوديم 19ارديبهشت تاريخ زايمانمه .سونوان تي وانومالي هم همين تاريخوبهم ميگن الان دوماهه هربارميرم سونوميشم 6ارديبهش ميزنه تقريبادوهفته اختلاف دارن.الان من براساس گفته ي دكترم سن زايمان روبراساس 6ارديبهشت بگم ياتاريخ پريودي ؟؟؟؟براساس گفته ي پزشكم 32هفته هستم براساس تاريخ پريودي 30هفته 🤔🤔ممنون ميشم راهنماييم كنين❤️

arsalanفندق مامان💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدرگيج كننده شد😟

سلام عزیزم ببخش میشه یسوال بپرسم

شما هم قبلا یسفط تو هفته ۱۸ داشتین؟بعدش کورتاژ شدین؟بعدش سریع باردار شدبن؟

منم یسالو نیم پیش محبور شدم جنینمو تو هفته ۱۸ سقط کنم😩بعدش ساکشن شدم برا بقایا بعد اون ۱۴ ماهه اقدامم باردار نمیشم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم ببخش میشه یسوال بپرسم شما هم قبلا یسفط تو هفته ۱۸ داشتین؟بعدش کورتاژ شدین؟بعدش سریع بارد ...

سلام گلم .بله من سقط هجده هفته داشتم بعدشم كورتاژشدم .سه ماه بعدازسقط اقدام كردم وخداروشكرباردارشدم 

arsalanفندق مامان💋
سلام عزیزم ببخش میشه یسوال بپرسم شما هم قبلا یسفط تو هفته ۱۸ داشتین؟بعدش کورتاژ شدین؟بعدش سریع بارد ...

چهارده ماه خيلي زياده .اتفاقاميگن بعدازكورتاژحاملگي زوداتفاق ميفته چون رحم خيلي تميزميشه .خودتون زيرنظردكترهستين شايدكيست تنبلي تخمدان داشته باشين 

arsalanفندق مامان💋
چهارده ماه خيلي زياده .اتفاقاميگن بعدازكورتاژحاملگي زوداتفاق ميفته چون رحم خيلي تميزميشه .خودتون زير ...

آره عزیزم تحت نظر دکترم ظاهرا مشکل خاصی ندارم عکس رنگی بعد سقطم انداختم نرماله مشکلی نداره هر ماه هم فولیکول خوب دارم شوهرم کم تحرکه ک دارو مصرف میکنه  ولی نمیدونم چرا نمیشه

الان چند ماهیه تحت نطر دکترم کلینیک باروری میرم دارو هم مصرف کردم دو دوره نشد دوماه بعد ش آی یو آیم کردم نشد

حالا این ماهم دارم دارو میخورم ببینم خدا چی میخاد

میگم نکنه بعد سقطم و ساکشن رحمم چیزیش شده باشه ک نمیشه آخه سری قبل ماه سوم اقدامم راحت باردار شدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
آره عزیزم تحت نظر دکترم ظاهرا مشکل خاصی ندارم عکس رنگی بعد سقطم انداختم نرماله مشکلی نداره هر ماه هم ...

نه گلم بدبه دلت راه نده .اگه دوس داري دكترتوعوض كن باچندتادكترصحبت كن

arsalanفندق مامان💋