2777
2789
عنوان

عمل بینی

100 بازدید | 15 پست

من امروز عمل کردم و مشکل بینیم ی کممم قوز بود و نوک یکم باید جمع میشد.پره هام بزرگ نبود اصن .حالا الان ک نوک بینیمم جنع کرده انگار پره هام بزرگ شده و هیچ برشی ب پره هامم نزدع!!این ورمع و تامپونه؟؟؟🥺🥺یا واقعا نوک بینیم موچیک شده اون بزرگع،؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تجربه ثابت کرده تا ۱ سال ونیم بینی فقط درحال تعغیره اصلا نگران نباش دست نزنی یوقت همش ورمه الا ...

اخه پزه هامو کوچیک نکرده سنی دس نزده بهش،پس چزا باید وزم داشته باشه قسمت پره هام؟

اخه الان از پایین دیدمش اعصابم ریخ بهم

نه عزیزم خواهر من عمل کرده الان بعد شش ماه خیلی خوب شده ورمش خوابیده

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
نه عزیزم خواهر من عمل کرده الان بعد شش ماه خیلی خوب شده ورمش خوابیده

ن اخه میگم من کلا گفتم ب پرع هام دس نزنه.لونم دس تزده .بعد میگن وقتی رو قسمت پزه کاری انجام نشده مگه ورم میکنه؟

ن اخه میگم من کلا گفتم ب پرع هام دس نزنه.لونم دس تزده .بعد میگن وقتی رو قسمت پزه کاری انجام نشده مگه ...

بله صد درصد 

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد....