2777
2789

دوستان توروخدا راهنماییم کنید ‌. عزیزان من ۴۸ روز پیش پریود شدم و عادی و تمام شد باز دوهفته پیش پریود شدم سه روز لک بینی بعد خونریزی متوسط دو روز داشتم و تمام شد . تااینکه الان دو روزه افتادم رو لک بینی اصلا سابقه لک بینی نداشتم هیچوقت . امروز ۳ نوع مختلف بی بی چک زدم مثبت شد . رفتم سنو دکتر گفت قاعدتا باید هفته ۶ یا ۷ باشی اما هیچی نمیبینم . رفتم ازمایش بتا عدد ۱۹۰ بود که میشه ۴ هفته باز باید دو روز دیگه تکرار کنم . هنوزم لک بینی دارم . ایا امکان داره حامله باشم واقعا و بمونه واسم؟

توروخدا اگر اطلاعاتی دارین کمکم کنید تویه جای غریب هستم . 

اگ مقبته خب بارداری

ولی باید صبر کنی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا لقاح دیرتر بوده باید صبر کنی دوهفته دیگ سونو بدی تیتر بتا هم بدی خوبه ببینی تو ۴۸ ساعت چقدر بالا رفته

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اگر بتا بره بالا دیگه خوبه ؟ نگران نباشم؟

اره خوبه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!