2777
2789
عنوان

به بهونه هاتون نیازمندم😕💜

212 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

من دوسپسرم بهم گفت به یکی بدهکاره و ازش پول میخواد اون اقاهه هم پولشو نمیده و دوسپسرم گفته احتیاج دارم میخوام بفرستم برای مامانم ک یه شهره دیگس که اقاهه زودتر پولشو بده . بعد به من گفت کارتتو بهم بده چون به اسمه خانمه که اون مرده شک نکنه و بخواد اذیت کنه و نده . 

حالا من به دلایلی نمیخوام کارتمو بدم اون لحظه نمیدونستم چه بهونه ای بیارم گفتم از تابستون تا الان تاریخ انقضای کارتم تموم شده نرفتم درستش کنم حالا اوکیش میکنم بهت خبر میدم

الان چه بهونه ای بیارم؟میشه کمک کنید؟😕

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞

تجربه ندارم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک بگو نمیدم ....والا بعدا برات شر میشه فردا میگن چرا یه پسر به کارت تو پول زده

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
رک بگو نمیدم ....والا بعدا برات شر میشه فردا میگن چرا یه پسر به کارت تو پول زده

دقیقا به خاطره همین داستاناش نمیخوام بدم

اره دیگه فردا مدعی شد فلان قد پول برات زدم 

یااصلا قرضی درکار نباشه پول بکارت اسم تو بیاد دردسری باشه چی 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

بگو خب شماره کارت مامانتو بده دروغ نشه والا

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
اره دیگه فردا مدعی شد فلان قد پول برات زدم  یااصلا قرضی درکار نباشه پول بکارت اسم تو بیاد د ...

اره دقیقا

به نظرت بگم کارت به اسمه بابامه اقاهه بازم شک میکنه؟