2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 6699 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دو تا عروس هلندی دو هفته ای خریدم بزرگ کردم الان همونا دارن بهم جوجه میدن و از یه روزگی بزرگ ...

فقط یه سوال دیگه

من اگر حواسم باشه و تا غذاشون تموم نشده غذا ندم که کم و زیاد نباشه جاش هم گرم باشه و سعی کنم استرس نگیره زنده میمونه؟!

والا منو خیلی ترسوندن که دل نبند به این جون نداره میمیره من نمیخوام بزارم بمیره 😅

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
اره زنده میمونه چرا نمونه تلگرام دارید ؟  

خب خدا رو شکر

دیشب از استرس تا صبح خواب و بیدار بودم همش چک میکردم زنده باشه دیگه اذان صبح رو گفت که دیگه بیدار شدم کلا...

آره عزیزم تلگرام دارم...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
این آیدی من بیایید دو سه تا عکس بفرستم براتون خخخ@Elisa1996

باشه عزیزم پیام میدم الان😘🧡

من خودم دو تا عروس هلندی دو هفته ای خریدم بزرگ کردم الان همونا دارن بهم جوجه میدن و از یه روزگی بزرگ ...

سلام هستید؟ ب کمکتون نیاز دارم .عروس هلندی خریدم ۴۰روزشه یاروگفت دون خور شده اما هرچی جلوش دون و ارزن و تخم مرغ آب پز میزارم اصلا سمتش نمیاد.حتی آب هم نمیخوره.یه روزه خریدمش