2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال🤨🤨🤨

206 بازدید | 21 پست

خانمای گل ک‌ ب پوستشون اهمیت‌میدن میشه راهنماییم کنین .علت سیاهی و‌گودی زیر چشم چی میتونه باشه و چه دارو یا راهکاری براش جواب میده؟۲۹سالمه بنظرتون بخاطر بالارفتن سن هستش؟

🤨🤨🤨🤨

کم خوابی ، استرس ، کمبود وزن ، کم آبی بدن هم شنیدم 

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. نه ربطی به سنتون نداره چون هنوز جوونین.

جدیدا رژیم گرفتین؟

بیخوابی داشتین؟

سرتون زیاد توی گوشیه؟

سینوزیت دارین؟

چقدر در طی روز آب میخورین؟

همونطور که میبینین علتهای زیادی میتونه داشته باشه اما پیشنهاد میدم روزی چند بار آب رو از بینی بالا بکشین (به اصطلاح استنشاق کنین). کمتر به گوشی نگاه کنین و بیشتر بخوابین و بیشتر آب بنوشین

کم خوابی ، استرس ، کمبود وزن ، کم آبی بدن هم شنیدم 

کم خوابی ک طبق ساعت بیولوژی بدن نمیخوابم تقریبا ۲میخابم ۱۲بیدار میشم.استرس دارم .کم آبیم مصرف ابم کمه .بنظرتون بخاطر مشکلات کلیوی نیس اخه خعلی نگرانم🤦‍♀️

🤨🤨🤨🤨
سلام عزیزم. نه ربطی به سنتون نداره چون هنوز جوونین. جدیدا رژیم گرفتین؟ بیخوابی داشتین؟ سرتون ز ...

بیخوابی ک‌نه ولی بدخوابی دارم نصف شبا بیدار میشم خوابم کامل و درست نیست.گوشی زیاد دستمه .رژیم ک نه ولی مصرف برنج و قطع کردم😕

🤨🤨🤨🤨
پس امتحان میکنم😕خیلی از پیرشدن یا چروک صورت میترسم حس میکنم دیگه بدرد نمیخورم 

عه این چ‌حرفیه سنی نداری به این چیزا فک میکنی فوق اخرش بوتاکس کن ژل میزنی صورتتو عین چی میدرخشه ولی عجله نکن چون حالا حالا باید صورتت طبیعی صاف و سفید و بدون چروک باشه