2777
2789
عنوان

مهندس اینجا کسی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست
چجوری گرفتید من شیرازیم کجا باید برم میگن باید چند واحد پاس کنم درسته؟

امتحان نظام مهنسیو باید قبول شی فقط دیگه

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
بله عزیزم قاعدتا یه کد هست من خودم یه بار امتحان نطام مهندسی دادم ک مهرمو بگیرم قبول نشدم از بس ...

خیلی خوب بود که من دادگستریم قبول شدم 

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان نظام مهنسیو باید قبول شی فقط دیگه

یعنی نمیخاد واحد اضافه پاس کنم؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خیلی خوب بود که من دادگستریم قبول شدم 

سخته امتجانش؟ من ده سال پیش مدرک گرفتم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نه امتحانش جداس ربطی نداره

رو همین بیمه میکنن؟ شوهرم از همکارش شنیده بود امروز ک بیمه میکنن میخام بدونم صحت داره؟بیمه شدید شما؟اینجور ک میگفت ی مقدار پولم میدن حتی اگه کار نکنیم صحت داره یا شایعه هست؟

رو همین بیمه میکنن؟ شوهرم از همکارش شنیده بود امروز ک بیمه میکنن میخام بدونم صحت داره؟بیمه شدید شما؟ ...

نه انچنان بیمه نمیکنن! و کار نکنین و و کار هم نباشه نه بهتون پول تعلق نمیگیره

نه انچنان بیمه نمیکنن! و کار نکنین و و کار هم نباشه نه بهتون پول تعلق نمیگیره

پس شایعه هست من بچم خیلی کوچیکه واقعا سخته برام بذارمش و برم امتحان بدم شوهرم گفت بیمه ت میکنن گفتم خوبه برم ب هر سختی هست

برای من نبود واقعا خیلی خوب بود

درساتون توی دانشگاه خوب بود چجوری بود اخه ده سال کم نیست من هیچی یادم نمونده

پس شایعه هست من بچم خیلی کوچیکه واقعا سخته برام بذارمش و برم امتحان بدم شوهرم گفت بیمه ت میکنن گفتم ...

خب درامدش خوبه من از وقتی رفتم نظام و دادگستری از ثابتم ۱۵ ولی شده ۳۰ و خورده ام بگیرم

درساتون توی دانشگاه خوب بود چجوری بود اخه ده سال کم نیست من هیچی یادم نمونده

همه معمولا میگذره بعدا نظام مهندسیو میرن میدن 

خب درامدش خوبه من از وقتی رفتم نظام و دادگستری از ثابتم ۱۵ ولی شده ۳۰ و خورده ام بگیرم

من متوجه نشدم گفتید دادگستری قبول شدید یعنی چجوریه 

من متوجه نشدم گفتید دادگستری قبول شدید یعنی چجوریه 

اونم مثل نظام مهندسیه باید امتحان بدی