2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (8)

| مشاهده متن کامل بحث + 46746 بازدید | 375 پست

چند جاشو هر کار کنم نمیتونم باور کنم و اگه باور کنم به شعور خودم توهین کردم

یکی لباس خواب پوشیدن سوفیا جلوی جمع

یکی ودکا اوردن دوستت یهویی بدون برنامه قبلی که جزو محالاته بدون اطلاع قبلی بیاره

3 خودکشی نازنین و نامزدش 😑

4 وای خدا ندا اگه اومد دنبال تو شمارتو بگیره که داداشش باهاش بود کور بود تو رو ندید که ندا شمارتو گرفته؟ 

منتظر موندن داداشش دم دستشویی اصن خودش خنده داره! 

بعدم شخصیت های داستانت هنه ارنولد و خوشتیپ بودن بابا لااقل دو تا سمندون هم توشون میزاشتی 

اون پیشنهاد مشاور مدرسه اونم بصورت حضوری توی محل کار واقعا خنده دار ترین جای قصه بود.

وای قبولی دانشگاه فرهنگیان فقط با 6 ماه خوندن که دیگه ته تهش بود. 

خلاصه که من خودم معلمم. فوق لیسانس دارم دو تا بچه دارم و سرد و گرم چشیدم و بنظرم اینا کلا خیالات بودن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله خوشبخت بشی

من موافق  پست همون خانمم که اگه به شناخت نسبی و کلی رسیدی دیگه عقد کنید  چون حتی اگه ده سال هم نامزد باشی باز هم وقتی بری زیر یه سقف ، وقتی بچه دار بشی و ...اون شناخت کامل از همسرت را پیدا می کنی و حتی شناخت کامل از خودت 

و دیگه اینکه وقتی به هم محرم بشید حس آرامش پیدا می کنی ...

دستت درد نکنه آنید جان.

الان که فکرش رو می کنم می فهمم که:

خدا خیلی دوستت داشت و بخاطر خوبی هات

ی مرد مومن و با ایمان رو سر راهت قرار داد😊

انشالله که خوشبخت بشی عزیزم🌹

تو زندگیت غم نبینی🌷

به امید روزهای خوبتر😄🌻🌼

آنید عزیزم من با خوندن داستان زندگیت خیلی ناراحت شدم و کاملا میتونم احساستی که داشتی رو درک کردم

و از اینکه با کسی مثل نامزدت آشنا شدی خیلی خوشحال شدم و امیدوارم که همیشه سلامت باشید و شاد و خوشبخت زندگی کنید❤️❤️🌹🌹

آرزوی بهترین ها رو برات دارم🤗🤗❤️❤️❤️

آنید جان براتون آرزوی خوشبختی می کنم عشقتان پایدار و از خداوند براتون یک ذهن آرام و بی دغدغه  میخوام امیدوارم در لحظه لحظه های زندگیتون آرامش داشته باشی گلم

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
مگه چیکار کرده بودم من....لمس و اینا نبوده ک خداروشکرر گفتمو شنید و لبخند زد و گفت اشکالی نداره. ...

عزیزم خداراشگر که به جای خوبی درزندگی رسیدی.ولی ایکاش هیچ وقت درموردش حرف نمیزدی.منم باشوهرم اشناشدیم وازدواج کردبم مثل دوتادوست همه چیو تعریف کردیم وگفتیم دیگه گذشته.ولی تاثیرش رو تو طول زندگی میبینی.ده ساله ازدواج کردم تابحثی چیزی پیش میاد این حرفا وسط کشیده میشه.توکه اینقدر تودار بودی وهیچی به گسی نمیگفتی.خانواده خالت چه رفتاری نشون دادن وقتی نامزد کردی.این دخترای فوضول فامیل چی؟؟

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ارههه بخدااا🌼🌼🌼🌼😍😍😘

منم از همون شبی ک شروع کردی همراهت بودم😟😭😭😭😭😭

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

آنید جان، شما همون هستی که یکی دو ماه پیش تاپیک زدی، که پشت کنکور هستی، و عمو ها بهت تیکه میاندازند، و بابات که پزشکه برای مامانت زیاد خرج نمیکنه و به تو خیلی سخت میگیره، و مامان بزرگت با مامانت بد هست و نمیزاره پسراش به عروسیش زیاد محبت کنن؟..؟؟