2777
2789
عنوان

خودکشی

96 بازدید | 7 پست

بچه ها دعا کنید برام🥲

شد ۵ ماه که هرشب دارم گریه میکنم از خدا میخوام ک حاجتمو بده 

ولی نمیده

هر ختمی رو بگید رفتم هر چهله رو بگید برداشتم ولی نمیده ک نمیده😭😭😭

باورتون میشه به هیچکدوم از خواسته هام نرسیدم.؟😪😪😪

نگید به صلاحم نیس چون خدا بخاد میتونه به صلاحم کنه تقدیرو

دیگ بریدم از همه چی دیگ مطمئن سدم که واقعا خدا برای من نیست😭😭

هیچوقت خودکشی نکن گناه کبیرست

ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا منو نمیبینه گناه کبیره نیس؟

خدا این عمرو بهت داده. دیگه به خودت بستگی داره چطور سپریش کنی. ولی گناهه کبیرست خودکشی کنی این کارو نکن

ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!

من یه چیزیو از خدا خواستم باکلی دعا, داد ولی دااغون شدزندگیم باهاش جوری که میگم کاش نمیخواستمش

مطمئن باش اگه چیزی برات خیر باشه یه روزی داده میشه بهت اگه داده نشدبدون خیرنیست برات 

به خاطر دنیایی که ته تهشش 70-80ساله خودتو توعذاب جاودانه ننداز

من یچیزو از خدا میخاستم:)

خیلی زیاد.انقدر که شبا استرس مییگرفتم براش.انقدر دعا کن،بعد یادمه همون روزا برای یکی دعا کردم،براورده شد:)نمیگم از دعای من بوده،ولی خب....همون چیزی که میخواستم نشد،گریه کردم,انقدررر تلاش کردم که بشه،نشد...نمیدونم باورت میشه یا نه،،یکی بهم کفت اگر خدا نخواذ نمیشه،صلاحی هست،منم یه لحظه بود و مطمئنم اون لطف خدا بود که ارومم کرد،بازم نمیدونم باورت میشه یا نه ولی بعد ها خداروشکر میکردم که نشد،هنوزم خدارو هزار مرتبه شکر که نشد،و مطمئنم بازم توی ایندم میگم چون هنوز ادامه داره،خدا گاهی یچیزی رو میخواذ،برای ادم بهتره ولی ادم دوست نداره,خدا خیلی بیشتر و دورتر میبینه،فقط برای یکبار بگو راضیم به رضای خدا,ببین هم ارامشو میگیری هم عشق

خدا همیشه هم مبینیه.هم میشنوه،این بستگی به انسان داره که باور کنه یا نه،خدا مثل یه رفیق دائم با ادمه،میگن

بیدلی در همه احوال خدا با او بود.

او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد.