2777
2789
عنوان

من عاشق شدم

701 بازدید | 69 پست

بچه ها آره من عاشق شدم عشق خیلی چیز قشنگیه اما پر درد ، دارم آتیش میگیرم بچه ها

چند بار تاپیک زدم از اخلاق و رفتارای نامزدم گفتم هشتاد درصد شما گفتین تمومش کن خیلی سعی کردم اما نمیتونم ازش بگذرم نمیتووونم بین شماها یه نفر هست که عاشق باشه حرف منو بفهمه؟

هر دفعه دعوا میکنیم هر چی از دهنش درمیاد بهم میگه بهم گفت گوه میخوری وقتی پریودی حرف میزنی با من حالمو به هم میزنی در صورتی که به همون خدا قسم من هیچی بهش نگفته بودم بهش گفتم انتظارم ازت زیادی بود گفت خاک بر سرت با این حرف زدنت قرار بود بیاد ی چیزی بهش بدم گفتم بیا دنبالش گفت اگ میام واسه خواهرم میام وگرنه حالم به هم میخوره قیافتو ببینم الان دو روزه هیچ خبری از هم ندا یم

با وجود اینا دلم پر میکشه واسش 

توروخدا درکم کنین ینی اگ لازم باشه همین الان جونمو میدم براش

چرا اینقد من بدبختم؟چیکار کنم من؟چیکار کنم دلم میخواد بمیرممم

نشو/

گند میزنع بت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بزرگه عزیزم

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
نشو/ گند میزنع بت/

خیلی بده عاشقی همین الانشم گند زده بهم

اما به خدا نمیشه ب قران نمیشه بگذرم ازش 

شما بگین چ گلی ب سرم بگیرم 

ی لحظه نباشه به خدا میمیرم

هیچوقت تو سایت تو هیچ تاپیکی ب کسی نگفتم با طرف کات کن یا باهاش بمون 

ولی تو این مورد بنظرم ی کمی بیشتر مکث کن برو مشاور اعصاب نداره اصلا

There is GOD💚💚💚   ..                                               

دلم برات سوخت اسی

خیلی بدبختی😟

بدبختی چون نمی تونی با این همه تحقیر شدن از جانب اون دل بکنی

انشاءالله سر عقل بیایی

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
خیلی بده عاشقی همین الانشم گند زده بهم اما به خدا نمیشه ب قران نمیشه بگذرم ازش  شما بگین چ گل ...

ببین فاصلع بگیر بعدش عادت میکنی/

ادم با هررررر شرایطی کنار میاد/

یادت نرع اینو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/