2777
2789
عنوان

بالاخره اومدم 😁😁

71 بازدید | 9 پست

سلام   بعد از روز ها کلانجار رفتن  بالاخره عضو شدم 😐 اخه گوشیم چک میشه توسط کسی که باهاش  زندگی میکنم  با این که خلاف  نیست کارم  ولی بازم  میترسیدم حس خوبی نداشته باشه اما دیگه خسته شدم نمیتونستم تو واقعیت با کسی دربارش حرف بزنم  برای همین اومدم این جا که  مشکلاتم بگم و نظرات بشنوم  فقط ولی خب  تصمیم منطقی تهش خودم بگیرم‌ هم این که سبک شوم  😁😁😁😁❤

خوش

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش اومدی 😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
 اخه چیزی بزای پنهون کردم ندارم اونم  اسن جوری که بخواد چک کنه نمیکنه  ولی رمزم دار ...

آهان من بد گرفتم معذرت

بزن رو امضامو برو ی داستان دنباله دار توپ ت نینی سایت رو بخون 😉اگه خوشت اومد لایک کن ک نویسندمون تشویق شه