2777
2789
عنوان

کسی پرواز داره به خوزستان ؟؟

81 بازدید | 15 پست

من جمعه پرواز دارم به اهواز 

شنیدم میگن مسافرا خوزستانی حتما باید تست pcr کرونا بدن 

راسته ؟  

یا اینم مثل قرنطینه الکیه ؟

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین...

من خودم اهوازی م اهواز قرمزه نیا بهترته

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اهوازی م اهواز قرمزه نیا بهترته

بخدا خونم اهوازه ..اومدم چند روز خونه مامانمینا الان میخوام برگردم بلیطم گرفتم 

بخدا خونم اهوازه ..اومدم چند روز خونه مامانمینا الان میخوام برگردم بلیطم گرفتم 

اها بابا مسافرت نرو خودتو تو خونه قرنطینه کن اهواز پر کرونای انگلیسی شده بیمارستانا پره خدای نکرده گرفتی همه ازت میگیرن

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
😕😕من ۲۵پرواز دارم دزفول ینی قرنطینه میکنن😟😂😂😂همون بهتره نرم

معلوم نیست چی به چیه ..

نمیدونم چیکار کنم... یادمه پارسالم گفتن همه شهرا قرنطیه کسی نمیتونه از شهر خارج شه ...ولی همش الکی بود

معلوم نیست چی به چیه .. نمیدونم چیکار کنم... یادمه پارسالم گفتن همه شهرا قرنطیه کسی نمیتونه از شهر ...

من چند باری رفتم امسال ندیدم قرنطینه چیزی 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اها بابا مسافرت نرو خودتو تو خونه قرنطینه کن اهواز پر کرونای انگلیسی شده بیمارستانا پره خدای نکرده گ ...

اهواز تو خونه اینجا هم همش تو خونه بودم ..فقط اومدم حال و هوام عوض شه چون واسه عید نمیخواستم بیام 

اهواز تو خونه اینجا هم همش تو خونه بودم ..فقط اومدم حال و هوام عوض شه چون واسه عید نمیخواستم بیام&nb ...

خدابهمرات گلم انشالله ب سلامت برگردی

بیلیط اگه گرفتی پس حتمن انجام میشه اگه هم‌نگرفتی بپرس ببین پروازای خوزستان بازن یانه

چند روز پیش بلیط گرفتم