2777
2789
عنوان

خانما شما میدونید؟

96 بازدید | 10 پست

سلام، خانما من یه خرید اینترنتی کردم  بهم گفتن امروز تا فردا پست میشه، شما میدونید تو تهران چقدر طول میکشه تا  برسه دستم؟ 

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲-تا  ۳  روز  کاری  ازشون کد رهگیری  بگیر  پیگیری  کن

ممنون عزیزم، آره باید همین کارو کنم

اگه خونه نباشیم میره اداره پست؟

شماره تلفن دادی؟هم بهت زنگ می زنن هم برات پیامک میاد...پس هنوز پست نکردن که پیامک نیومده برات

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
شماره تلفن دادی؟هم بهت زنگ می زنن هم برات پیامک میاد...پس هنوز پست نکردن که پیامک نیومده برات

نه دیروز گفته بودن امروز یا فردا ارسال میشه، پس اطلاع میدن که ارسال کردن، ممنون عزیزم

نه دیروز گفته بودن امروز یا فردا ارسال میشه، پس اطلاع میدن که ارسال کردن، ممنون عزیزم

به محض اینکه برات پیامک اومد که ارسال شده ی کد رهگیری بهت می دن بعد اونو می زنی تو ردیابی بسته تو سایت پست...لینکشم خیلی راحت تو گوگل میاد بالا ...اونو بزنی بهت می گه چ ساعتی برات ارسال شده و الان کجاست...البته هر لحظه برات پیامکش میاد که الان بسته ت کجاست...ولی بعضی اوقات پس و پیش میاد...مثلا بسته بهت تحویل شده یهو پیامک اشتباه میاد می گه بسته ت فلان جا ست ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
به محض اینکه برات پیامک اومد که ارسال شده ی کد رهگیری بهت می دن بعد اونو می زنی تو ردیابی بسته تو سا ...

ممنون عزیزم، خیلی لطف کردی😘