2777
2789
کسی که عاشقش شدم خونشون نیاوران و الهیه ست

تو فیلد کاری خودش آدم مطرح و موفقیه

اروپا درس خونده

مامانش که هشتاد و چند سالشه، اونم تحصیل کرده ست و اروپا درس خونده

باباش که تازگی فوت کرد تو نود و چند سالگی، دکترا داشت و بسیار ادم مطرحی بود. جوری که روزنامه ها و مجله ها باهاش مصاحبه میکردن و کلی کتاب نوشتا بود

کلا خانواده ادیب و فرهیخته و هنرمندی هستن.

همشون جز انگلیسی چند تا زبان دیگه بلدن. 

بلدن چند تا ساز بزنن

تو سالن خونشون به جای بوفه و کریستال و ظرف و ظروف، کلی قفسه کتاب هست...

اون وقت من چی؟ هیچی

یه دختر شهرستانی...

با یه خانواده معمولی که باباش به زور دیپلم داره و مامانش خانه داره

کسی که اصول فکری خانوادش حول محور محرم نامحرم و حجاب و نماز و روزه میچرخه...

واقعا شاید بشه بیخیال اختلاف طبقاتی از نظر مالی شد، اما از نظر فرهنگی چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که اصول فکری خانوادش حول محور محرم نامحرم و حجاب و نماز و روزه میچرخه...

ساکت باشم بهتره!!

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

فقط بگو چجوری مخشو، زدی😂

دقیییقا

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

نمیخوام ناراحتت کنم ولی فراموشش کن بره اون عمرا نمیاد باهات ازدواج کنه 

ببخشید خیلی رک گفتم ولی فراموشش کنی خیلی بهتر از اینه که عروسیش با یکی دیگه رو ببینی و داغون بشی 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩