2777
2789

سلام‌دوستان

لطفا خواهرانه راهنماییم کنید خیلی ذهنم‌ درگیره.

مدتیه با آقایی آشنا شدم ایشون متولد ۶۳ هستن من ۷۱.
من تکنسین اتاق عمل هستم و زبان انگلیسی هم توی آموزشگاه تدریس میکنم
ما حضوری هم رو ندیدیم ولی عکس و فیلم از هم دیدیم و هرروز با هم در ارتباطیم ایشون خیلی از من خوششون اومده و میگن من همیشه آرزو داشتم با یه دختر جنوبی مثل تو ازدواج کنم،منم بشون علاقه زیادی دارم،قبل از من طبق گفته خودشون دوست دختر و رابطه زیاد داشتن چون ۱۶ ساله مجردی زندگی میکردن ولی من کلا با ۲ پسر در ارتباط بودم و رابطه نزدیک هم نداشتیم با هم.
تهران زندگی میکنن و من شهرستان
تقریبا ۲،۳ماه هست با هم در ارتباطیم خیلی رابطه خوبی داریم ازنظر احساسی  و ایشون خیلی اصرار کردن زودتر همو ببینیم تکلیف رابطمون روشن بشه من بخاطر کرونا گفتم عقب بندازیم
به هم‌قول صد درصد ندادیم اما گفتیم اگه حضوری هم خوشمون اومد خانواده هارو در جریان بزاریم.
وضع مالی بسیار خوبی دارن جوری ک بمن گفتن اگه مال هم شدیم من نمیخوام کار کنی ولی از اونجایی ک من حتی از پدرمم پول نمیگیرم مخالفت کردم و گفت من بنظرت احترام میزارم.
 الان چند وقته رابطمون کمتر شده میدونم از ساعت ۷ صبح تا ۹ شب سرکاره چون محل کارش کرج هست.
و من همیشه گله میکنم که بهم بی توجه شدی ولی قسم میخوره به روح پدرش ک با کسی نیست و عاشق منه ولی تایم کاریش زیاده میگه یک‌ماه دیگه قراردادم تموم مبشه وقتم آزاد مبشه میام دیدنت ومیگه هروقت بمن شک داشتی تصویری زنگ‌بزن ببین دارم چکار میکنم
یبارم اشتباهی منو اسم دیگه صدا زد
بعد من بش گفتم تو با کس دیگم هستی بلاکش کردم جوابشو ندادم انقدر پیام داد و قسم خورد ک من قانع شدم،حس میکنم با همکاراش راحته اونارو ب اسم کوچیک صدا میزنه و تو اینستا دیدم همچین اسمی رو فالو کرده

مشکوووک

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در روز یکی دوبار پیام میده همیشه ام اون اول پیام میده
دیروز ظهر خودش پیام داد منم جواب دادم ولی دیگه چیزی نگفت
بعد عصر استوری اینستامو ریپلای کرد.
شب دیدم ساعت۱۲ تا ۱ شب واتساپ آنلاینه باز یه پیام‌دادم‌ولی هیچی نگفت
خیلی ناراحتم‌از دستش انقدر که شمارش رو پاک‌کردم و خودشم فهمیده ولی چیزی نمیگه.
میگه تو همه چیزت بیسته خیلی مهربونی خوش زبونی یه غرور خاصی داری خوشگلی به دلم خیلی نشستی ولی خیلی قضاوت میکنی زودرنجی منو درک نمیکنی،من از خونوادم دورم با اونا حرف میزنم انلاینم ولی این دلیل میشه بمن بی توجهی کنه؟!!
یبار مقابل بی توجهیش هیچی نگفتم خودش بعد یروز پیام‌داد به شوخی گفت چرا کات نکردی شمارمو پاک نکردی،من عادت کردم به کارات،اینم‌ بگم ک‌میگه خوشم‌میاد یجورایی بمن حساسی،وقتایی ک میگم دیگه کاریت ندارم بت گیر نمیدم میگه ینی دیگه دوسم نداری؟؟؟!
خیلی بهم ریختم،سعی میکنم قوی باشم ورزش میکنم سر کار میرم تو جمع دوستام هستم ولی همش ذهنم‌درگیره شبا بی خوابم خیلی وقتا کابوس میبینم.
تورو خدا راهنماییم کنید ببخشید خیلی حرف زدم 

كار خوبي داري سنت خوبه شرايطت خوبه

چرا مجازي با كسي حرف ميزني؟از كجا ميدوني سيگاري نيس مواد نميزنه ؟از كجا ميدوني دوس دختر نداره يا خانواده درست حسابي داره؟

بنظر منكه صبر كن تا يه ادم مناسب از محل زندگيت يا محل كارت برات پيش بياد

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
بنظرتون کات کنم باش؟

اره بابا با این همه حسناتی ک دارید مطمعن باش ادم بهتر پیدا میشه بنطرم اصلا گول مجازیا رو نخوررر

تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم میشه برام دعا کنین؟🤯🥴         من به قربان خدا چون که مرا غمگین دید..                            بهر خوشحالی من دردلم انداخت تو را😊😍                        
واقعا متعجبم چطور تو‌نستی با کسی ادامه بدی که خودش گفته با افراد زیادی رابطه داشته!!

آخه من گذشته آدما برام‌ مهم نیست

اون‌میگه همه مردا تو گذشتشون این چیزا بوده میگه از الان مهمه که من بهت وفادارم حتی میگه اگه تو توی گذشتت چیز خاصیم بوده واسه من مهم نیست

بنظرتون نمیتونه وفادار باشه؟؟

در روز یکی دوبار پیام میده همیشه ام اون اول پیام میده دیروز ظهر خودش پیام داد منم جواب دادم ولی دیگه ...

با خانوادش چت کنه ازش شات بخوا ببین راس میگه ولی خیلی مشکوکه بنظرم باهاش جدی حرف بزن حرف کات! اگ دیدی بی فایدس باهاش تموم کن این به درد زندگی نمیخوره بعیدم نیس زیرسرش بلند شده باشه مردا خیلی کثیفن متاهل خیانت میکنن چ برسه این ک مجازیه و شوهرتم نیس بی توجهی هم که میکنه

لازمه یکاری کنی حتما همینطور دس رو دس نزار

برو جلو جدی  راجب رابطتون باهاش حرف بزن بگو اگه وضع اینه رک و راست بگو که ادامه ندم 

ان مع العسر یسرا😊💚
آخه من گذشته آدما برام‌ مهم نیست اون‌میگه همه مردا تو گذشتشون این چیزا بوده میگه از الان مهمه که من ...

ولی بنظرم خیلی مهمه اگر براش عادت شده باشه ترکش سخت میشه 

ی موقع ی نفر با یکی بوده یا اشتباه کرده خودش پشیمونه این فرق داره 

ولی وقتی ی نفر میگه رابطه زیاد داشته یکم سخت میشه بهش فکرکرد 

كار خوبي داري سنت خوبه شرايطت خوبه چرا مجازي با كسي حرف ميزني؟از كجا ميدوني سيگاري نيس مواد نميزنه ...

میدونم سیگار میکشه ولی دوست دختر داشتنشو واقعا نمیدونم از نظر خودمم مشکوکه

راستش من اهل دوست پسرو اینا نیستم همیشه تنها بودم ولی این خیلی به دلم نشسته حس میکنم همونی بود که همیشه میخواستم 

عزیزم واسم دعا کنید مرسی از راهنماییتون