2777
2789
عنوان

تاپیپک با اشک

224 بازدید | 29 پست

الان که مینویسم با گریه گریه کار همیشمه قلبم به درد اومده ازاین همه ظلم ازاین همه درد اصلا نمیدونم از کجابگم از مادری که زود رفت تا من حتی اغوشی نداشته باشم که توش اشک بریزم از زندگی که اصلا شبیه زندگی نیست از مردی که میگه شوهره ولی اسمشو یدک میکشه از پدری که چند ساله دیگه برای گلایه کردن ازش باید برم قبرستون زار بزنم .میگن مرد یعنی تکیه گاه یعنی کسی که با وجودش خیالت راحته ازت حمایت میکنه موقع مریضی پرستارته ولی من کاملا برعکس پشتم خالی خالی هرکی هرچی گفت شوهرمم پشت اون دشمنم بود همیشه توزندگیم استرس داشتم وقت مریضی اگه غذاش اماده نباشه اینقد فحش میده که درد یادم بره خدایا کجایی چرا تنهام گذاشتی مگه نگفتی کس بیکسانی دیگه خستم  اگه به خاطر بچه هام نبود خیلی وقت پیش ساید مرده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجرت پیش خدا محفوظه😢

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .

الهي عزيزم

منم با گريه پستتو خوندم

الهي همه چي برات خوب پيش بره ميفهممت تنهايي خيلي سخته

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

عزیزم منم دقیقا مثل شما.دیروز شوهرم تا میتونست تخقیر کرد و منم گریه. مدر و مادر هم دارن ولی بود و نبودشوت فرقی نمیکنه.خیلی خیلی دورن.که نزدیک هم بودن پشت من وای نمیسن .میگن بساز

خیلی وقته دنیای من هرروز بدتراز گذشتست دیگه دام پیر میشم از غصه

خدا بزرگه از لطفش ناامید نشو عزیزم🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

اصلا فکر کن جنازه ان.

به زندگیت ادامه بده..

اگه میتونی جدا شو ازش.

عزیزم فک کن هیچکی رو نداری خودت زندگیتو بکن بیخیال نامردای اطرافت.

دوست خوب و سنگ  صبور خوب پیدا کن معاشرت کنید با هم.

خدا به زندگیت نظر کنه بحق اشک هایی که میریزی.امین.

قبل سالی یه بار خونه برادرم میرفتم حداقل یه هفته اونجا از دستش یه زره راحت بودم ولی الان کرونا اومده میگه حق نداری بری مهیج جا نمیرم ازصبح تاشب پرده های خونه کشیدم توخونه خودش اصلا بیخودی همش اینور اونوره میاد غذا میخوره میره پیش مادرش یا خونه فامیلاش یه تلویزیون بود که منوبچه هام نگاه میکردیم ظهر داشت سریال خننده دارمیداد من یه کم خندیدم کانالو عوض کرد گفت بچه رو بخوابون به جا تلویزیون نگاه کردن منم از برق کشیدم تلویزیونو اونم کنترلو زد داغون کرد انگار مرض روحی داره بدش میاد مم یه زره شاد باشم

اجرت پیش خدا محفوظه😢

پس کی دیگه صدامو میشنوه حس میکنم بی ارزشم اعتماد به نفسموازم گرفته حتی نمیدونم کدوم دردمو بگم اصلا هیچ چیزی نیست که دلم بهش خوش باشه

اصلا فکر کن جنازه ان. به زندگیت ادامه بده.. اگه میتونی جدا شو ازش. عزیزم فک کن هیچکی رو نداری خود ...

نمیزاره باهیچکس دوستی کنم همه دوستامو پروند ولی خودش با رفیقاش که خیلیم ازشون بزرگتره واونا مجردن همش بیرونه رستوران ورزش تفریح دورهمی من وبچه هام همش به دیوار زل میزنیم