2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دراین حد منم تازگیاافسردگی گرفتم ولی اگه خدابخادبعدعید میرم اونم اگه جوربشه دعاکن جورشه چون شرایطم ...

الهی عزیزم ان شاءالله به حق پنج تن درست بشه ماکه هنوز اول راهیم هیچ پس اندازی نداریم 

اطرافیان فامیلا همشون میگن داماد فلانی هیچ کاری نکرده تا الان اینام دختر شون رو مفت دادن و از این مز ...

عزیززززم خب اطرافیان منم همینن ولی کنترل می کنم و کار خودمونو میکنیم به کسی ربطی نداره زندگی شخصی شما اجازه نده این حرفا شمارو سرد کنه نسبت به همسرتون 

خب کمک کنید اما به کسی نگید لزومی نداره در جریان باشن 

بعدم اینکه اونایی که میگن دخترشو مفت داده برن بفهمن دخترشو با پول که کعامله نکرده اگه همسرت خوش اخلاقه وعاشقته خیلی محکم حمایتش کن و بذار کور شن حسودا از خوشبختیتون 

الان شاید خیلیا پول داشته باشن اما از درون زندگیشون خبر نداری و چیزی نمیگن وفقط با نیش وکنایه ارامش شمارو بهم میزنن 

زرنگ باشید و حامی همسرتون فقط همین 

خوشبخت ترین باشی گلم♥️😍

الهی عزیزم ان شاءالله به حق پنج تن درست بشه ماکه هنوز اول راهیم هیچ پس اندازی نداریم 

مرسی فداتشم گل قشنگم ان شاء الله زندگیت سروسامون بگیره بعدعیدتوم بری پیش همسرت!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥
عزیززززم خب اطرافیان منم همینن ولی کنترل می کنم و کار خودمونو میکنیم به کسی ربطی نداره زندگی شخصی شم ...

روی من تاثیری نداره ولی رو خانوادم خصوصا مادرم خیلی 

بخاطر همین نمیزاره من کمکش کنم مثلا امروز میخواستم برم از یه جای خصوصی درباره وام صحبت کنم نزاشت گفت نمیخواد بری بزار خودش هرکاری دلش خواست بکنه 

مرسی فداتشم گل قشنگم ان شاء الله زندگیت سروسامون بگیره بعدعیدتوم بری پیش همسرت!

با این اوضاعی که من میبینم فکر نکنم درست بشه 

ولی حتما با جون دلم برات دعا میکنم برای شما درست بشه سختی هاتون تموم بشه 

با این اوضاعی که من میبینم فکر نکنم درست بشه  ولی حتما با جون دلم برات دعا میکنم برای شما درست ...

فداتشم مطمئن باش از یه راهی حل میشه که اصلن فکرشم نمیکردی!

فداتشم گل قشنگم ممنونت میشم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥
خوشبخت بشی عزیزم  منکه انگار ۱۰ ساله نامزد کردم در حالی که شیش ماه بیشتر نیست

نه من پشیمون نیستم عاشقه همسرمم عاشقه زندگیم همسرمم همینطور مشکلات مالی یکم اذیتمون میکنه اینکه همس می‌جنگیم بریم سر خونه زندگیمون ولی نمیشه اذیتم میکنه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)