2777
2789
منم۱۱ماهه عقدم خسته شدم بخدا دلم میخادبرم سرخونه زندگیم ولی فشاراقتصادی نمیذاره!!!خیلی تحت فشاریم!!! ...

وای درک میکنم خیلی سخته خیلی 

خانوادت چیزی نمیگن فشار نمیارن 

منم نامزدم حدود 3 ساله ولی به خاطر  مشکلات اقتصادی که داريم هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم ...

سه سال خیلیه منکه ۶ ماهه دیگه واقعا بریدم به هر دری میزنم درست نمیشه خیلیم کوتاه اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز دقیقا دوماه میشه که عقد کردم خداروشکر تا الان که خوب بوده با اینکه مشکل زیاد داشتیم درگیری های فامیلی که پیش اومد مشکلات اقتصادی همسرم بیکار شدنش برا یه مدت ولی سعی کردیم از هر لحظش بهترین استفاده رو بکنیم  وبهمون خوش بگذره شاید بهترین روزای زندگیم همین دوماهی بود که گذشت 

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
وای درک میکنم خیلی سخته خیلی  خانوادت چیزی نمیگن فشار نمیارن

ن به خونوادم چ ربطی داره هنوزمیگن بهش فشارنیاربخاطرعروسی عجله نکن همه چیو اول کاری نخاه هردوتون جوونید ومیتونید زندگیتون رو بسازید!خیلی سخته ولی میگذرونم ینی مجبورم بگذرونم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥
خودتم بری سرکار خانوادت اجازه میدن به ایشون کمک خرج بشی  یا الان بهتون گیر نمیدن که تو چرا بای ...

نه عزیزم اولا به هیچ کس اجازه دخالت نمیدم 

بعدشم وقتی همسرم تو نامزدی داره همه نیازهامو تامین می کنه و حواسش به همه چی هست ،چرا نباید کمک حال همسرم باشم 

بعدشم من نیتم اینه هم به خانوادم کمک کنم هم همسرم تا به دوطرف فشاری نیاد 

خانوادم از نظر جهیزیه و همسرم از نظر اینکه شریک زندگی منه و اصلا حساب ها وجیبامون جدا نیست

من امروز دقیقا دوماه میشه که عقد کردم خداروشکر تا الان که خوب بوده با اینکه مشکل زیاد داشتیم درگیری ...

ما مشکل اقتصادی زیاد داریم خودمم سعی میکنم کمکش کنم اما دخالت ها و حرف و حدیث مردم نمیزاره 

ن به خونوادم چ ربطی داره هنوزمیگن بهش فشارنیاربخاطرعروسی عجله نکن همه چیو اول کاری نخاه هردوتون جوون ...

منکه احساس میکنم افسردگی میگیرم 

خودم‌ تمام‌تلاش میکنم کمکش کنم ولی هی یه سریا میان میگن مگه دختر باید کمک کنه وظیفه شوهرشه خودش باید درست کنه 

دست منم از دنیا کوتاه میشه 

نه عزیزم اولا به هیچ کس اجازه دخالت نمیدم  بعدشم وقتی همسرم تو نامزدی داره همه نیازهامو تامین ...

ان شاءالله موفق باشی عزیزم 

کاش منم میتونستم کاری انجام بدم ولی نمیزارن هی تیکه میندازن به خودم و خانوادم

منکه احساس میکنم افسردگی میگیرم  خودم‌ تمام‌تلاش میکنم کمکش کنم ولی هی یه سریا میان میگن مگه د ...

ن دراین حد منم تازگیاافسردگی گرفتم ولی اگه خدابخادبعدعید میرم اونم اگه جوربشه دعاکن جورشه چون شرایطمو درک میکنی!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥
توی این سه سال هیچ‌کاری نکردین که بتونین درستش کنین خیلی سخته نامزدی 

هنوز در حال تلاشیم من که در حال تحصیلم و نامزدم هم  تلاش میکنه خونه بخره خدارو شکر وضعمون خوبه ولی نمی‌خواهیم بعد از عروسي مشکلات اقتصادی داشته باشیم 

کی تیکه میندازه اخه 

اطرافیان فامیلا همشون میگن داماد فلانی هیچ کاری نکرده تا الان اینام دختر شون رو مفت دادن و از این مزخرفات 

منم کمکش کردنی میگن مگه دختر کمک میکنه بزار خودش کاراشو درست کنه 

آخه مگه تنهایی میشه اونم کسی که خانواده نداره بدون هیج‌ حامی