2777
2789

فقط اومدم بگم از بهترین روزهای زندگیتون استفاده کنید که تا چشم به هم بزنید می بینید چند سال گذشته. بخاطر مسائل حاشیه ای این روزهاتون رو خراب نکنید. الهی ککه همتون خوشبخت باشید دخترای گل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اومدم بگم از بهترین روزهای زندگیتون استفاده کنید که تا چشم به هم بزنید می بینید چند سال گذشته. ب ...

آبجی جان منکه حس میکنم بدترین روزای زندگیم هست هیچ لذتی نداره نامزدی همش استرس نگرانی مشکل 

از این ورم حرف و حدیث مردم 

آبجی جان منکه حس میکنم بدترین روزای زندگیم هست هیچ لذتی نداره نامزدی همش استرس نگرانی مشکل  از ...

در مورد مشکلات اقتصادی حق داری اما درگیر حرف و حدیث نشو که پیر می شی. خودت و نامزدت خوش باشید با همدیگه

شما خودت به شخصه چه کمکی به همسرت میکنی

من تازه درسم تموم شد ومنتظرم با کارم موافقت بشه و زمان میبره اما وقتی میبینم همسرم تمام تلاششو می کنه و مدیریت مخارج هم با منه خیلی از توقعاتمو اوردم پایین و حواسم خیلی جمعه که کم نیاریم با اینکه تو مجردیم خرجام خیلییی بیشتر بود الانم هست ولی خیلی کنترل شده 

بیشتر پس انداز می کنم 

در مورد مشکلات اقتصادی حق داری اما درگیر حرف و حدیث نشو که پیر می شی. خودت و نامزدت خوش باشید با همد ...

نمیزارن هی دخالت میکنن به خانوادم 

مامانم به من گیر میده 

منم تا الان داشتم کمکش میکردم از امروز دیگه مامانم نمیزاره میگه بزار خودش کاراشو انجام بده 

بدبختی اونم تنهاست خانوادش نیست کسی رو جز من نداره 

من تازه درسم تموم شد ومنتظرم با کارم موافقت بشه و زمان میبره اما وقتی میبینم همسرم تمام تلاششو می کن ...

خودتم بری سرکار خانوادت اجازه میدن به ایشون کمک خرج بشی 

یا الان بهتون گیر نمیدن که تو چرا باید کمکش کنی 

منم۱۱ماهه عقدم خسته شدم بخدا دلم میخادبرم سرخونه زندگیم ولی فشاراقتصادی نمیذاره!!!خیلی تحت فشاریم!!!ولی زیاداهمیت نمیدیم سعی میکنیم خوش باشیم حداقل!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥