2777
2789

سلام دوستای گلم

میخوام چتد نکته ی لاغری رو باهاتون در میون بزارم شاید دم عیدی به دردتون بخوره .خلاصه میگم تا خسته نشید

۱:هرنوع خوراکی که مواد نگه دارنده داره مثل چیپس پفک کیک و......رو از دسترستون خارج کنید.چون باعث میشه شما مصرف کنید خوب بعد وزن اضافه کنید.(به جاش تو طول روز همش تصور کنید که دارید انواع اون خوراکیارو میخوریدبه قولی گفتنی توهم بزنید.اینجوری هم لذت خوردن رو حس میکنید هم اینکه اون خوراکیارو نخوردید مثل ترک اعتیاد)

۲:صبح که بیدارمیشین قبل از صبونه مخصوصا خانوما قبل از اینکه آبجوش بزارید یاشیرداغ کنیدلطفا یک لیوان آب بنوشید.

۳:میوه زیاد مصرف کنید.میوه بشورید جایی بزارید که در دسترس باشه تو طول روز مصرف کنید دیگه خودتون بهتر میدونید چقدر واسه بدن ولاغری مفیده.من خودم همیشه رو اپن میزارم.

۴:صبونه ناهار شام رو کامل بخورید فقط نکته ای که هست اینه باز خودتونو گول بزنید بشاب کوچیک بردارید و پر ازوعده غذایی کنید اینجوری چشمتون میبینه وسیرمیشه خیلی مهمه و اینکه شام رو قبل از ساعت ۹ میل کنین

۵:مایعات زیاد بنوشید حالا نرید نوشابه ودلستر مصرف کنیدااااا.منظورم آب و چایی و حالا گاهی یه فنجون قهوه و شیر کمچرب و اینا.........ترجیحا چای سبز که چه بهتر به جای چای

۶:واسه اینکه گاهی پرخوری میکنید خودتو رو سرزنش نکنید که خیلی بده به جاش سعی کنید خودتونو اصلاح کنید با خودتون رفیق باشین😘

موارد بعدی رو شما بگید

امیدوارم این نکته های کوچولو به کارتون بیاد 

تنوردلتون همیشه گرم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نهایت یک هفته می تونم رعایت کنم،چه کنم

عادت میکنی عزیزم .من عاشق کرانچی بودم و چون همسرم میدونست دوس اارم همیشه واسم میخرید ولی یه مدت نخوردم .الآن اگه تو خونه باشه لب نمیزنم اینقدر که به نظدم منفور شده.امتحان کن خودتو به چالش بکش موفق میشی

عادت میکنی عزیزم .من عاشق کرانچی بودم و چون همسرم میدونست دوس اارم همیشه واسم میخرید ولی یه مدت نخور ...

پس چرا من اینطور نشدم 😭

عاشق چیپسم همیشه هم تو خونه دارم ولی الان یک ماهه نخوردم ولی بازم هوس میکنم

همین الان تاپیکت رو دیدم دوباره هوس کردم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

پس چرا من اینطور نشدم 😭 عاشق چیپسم همیشه هم تو خونه دارم ولی الان یک ماهه نخوردم ولی بازم هوس میکن ...

باورکنید من عاشق پفک و کرانچی بودم ولی الآن حتی به زورم نمیتونم بخورم.هر روز به خودم تلقین میکردم که واسه دندون ضرر داره چاق میشی و.......اصلا نمیتونم تصور کنم که پفک و کرانچی بخورم.شما هم حتما انجام بده قطعا موفق میشی

اگه اینا رو رعایت کنیم تو این بیست روز چقدر کم میکنیم؟

نمیدونم .من خودم کلا اهل ورزش و رژیم و اینا نیستم چون خیلی عجولم وخیلی تنبل وکلاحوصله این قرطی بازیا رو ندارم .ولی از وقتی اینکارارو میکنم خیلی بهتر شدم لاغربه اونصورت نشدم ولی خوب چاق هم نشدم و حس بهتری دارم به خودم.قطعا درکنارش پرس شکم بری خیلی جواب میگیری