2777
2789

ممنوع نی 

خرابع

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از کجا میدونی که کسی اسکرین نگیره

بعدشم ممنونع نیست .خودشون یکاری کردن کسی نتوته عکس بذاره. اما نمیدونن که مردم بلاخره یه راهی پیدا میکنن مثلا آپلود

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

چون باعث میشه یه عده بیکار اسکرین بگیرن و سایت صیغه یابی میزارن ...این آدما بی فرهنگ و بی خاندانن

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ممنوع نیس فقط سابت خرابه باید آپلود کنی لینک بزاری اینجا

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
چی خرابه؟

سایت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ممنوع نیس🤔

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤

اگه ممنوع نیست پس چند روز پیش یه آقایی عکس گذاشته بود عکسشم ساده و معمولی بود ناجور نبود به یکساعت نشد تعلیق شد

من طرفداری نمیکنم ولی دلیل گزارش زدن چی بود و چرا تعلیق شد؟

اگه ممنوع نیست پس چند روز پیش یه آقایی عکس گذاشته بود عکسشم ساده و معمولی بود ناجور نبود به یکساعت ن ...

فک کنم یادمه.. عکس گذاشتنش به موضوع تاپیکی ک استارتر زده بود ربط نداشت شاید برا همین باشه سریعم تعلیق شد