2777
2789

عکسشون تو تاپیکای قبلم هست قبل موعدم بیبی زدم مثبت بودن میترسم برم آز...دیروزم موعدم بود یه لکه صورتی و چندتا قهوه ای داشتم دیگه نیومد و تموم شد بنظرتون باردارم یا چی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به  بارداری به سلامتی،تبریک میگم.

اون لک هم لک لانه گزینیه

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
میترسم برم آز بدم منفی باشه خیلی میترسم😭

نه دیگه مثبته،چون بیبی خیلی پررنگه،احتمال خطاش کمه. درضمن ۳ ۴ روز صبر کن بعد برو ازمایش که قشنگ بتات بالا رفته باشه

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
میترسم برم آز بدم منفی باشه خیلی میترسم😭

راستی تو تاپیک لوبیا هستی؟

نه دیگه مثبته،چون بیبی خیلی پررنگه،احتمال خطاش کمه. درضمن ۳ ۴ روز صبر کن بعد برو ازمایش که قشنگ بتات ...

عزیزم واسم دعا کن💔قلبم خیلی شکسته کاش خدا بهم رحم کنه😔

عزیزم واسم دعا کن💔قلبم خیلی شکسته کاش خدا بهم رحم کنه😔

چند وقته اقدامی؟