2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (8)

2422 بازدید | 5 پست

سلام دوستان آنید هستم .فصل های قبل داستان زندگیم رو میتونین از تاپیک های قبلیم بخونین.

دو دلیل برای نوشتن داستانم داشتم:

1: دوست داشتم بعداز گذشت مدت ها،گذشتم رو یاد اوردی کنم و تجاربم از روابط و یک سری چیز هارو تایپ کنم تا همیشه موندگار باشن و داشته باشمشون.😊🌼

2:شاید که این داستان بتونه کمکی به کسی بکنه.و تجربه ای درس عبرتی هست،جذب کنه.

منو ببخشید که نتونستم دیروز و دیشب تایپ کنم،چون چندین شب بودکه اون وقت همیشگی رو واسه خانواده و نامزدم نذاشته بودم و حتی یه شبا نامزدم زنگ میزد و من میگفتم کار مهمی دارم

اون کار مهم تایپ در اینجا بود

ممنون از نظرات خوبتون که بهم گفتید قلم زیبایی دارم و همراهم بودین...

ممنونم...

نامزدم میگه نی نی سایت تورو از من گرفته و کاربریتو بترکون😁🌼

در این حد اوضاع جدیه😂💔

امروز هم کارمهمی دارم،،،،انشالله شب ساعت 11 همینجا در خدمتتون هستم

اگر از دستم ناراحت شدین عذر میخوام

و احتمالا تامدت خیلی زیادی نیستم...😘🌼💟

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

دوستای گلم بیاین تاپیک جدید.صبر کنین درستش کن

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.