2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری دادم

324 بازدید | 29 پست

سلام عزیزان بعد ۵ روز تاخیر رفتم ازمایش بارداری دادم تو رو خدا از ته دلتون برام دعا کنید مثبت باشه و منم باردار شده باشم انتظار به سر اومده باشه.😔اگه میتونی دوست عزیزی ک اومدی اینو میخونی یه چندتا صلوات برام بفرست.خدا بحق حضرت زینب هرکی دلش بچه  میخواد بهش فرزند سالم و صالح و زیبا بده الهی امین.🙏

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب گرفتی تگم کن ان شاءالله با دل خوش بیای😍

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟

ممنونم انشالله.خدا کنه حداقل مشکلی نداشته باشم.اخه تخدونام تیر میکشن حالت تهوع دارم سینه ام هم یکم تیر میکشه.

خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و  حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.
عزیزم برات پنج تا صلوات فرستادم شما هم برام دعا کن دیگه چهار روز آزمایشم مثبت بشه و باردار باشم

ممنون عزیزم.الهی چهار دیگه بیای و بهم بگی باردار بودم.

🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧
جواب گرفتی تگم کن ان شاءالله با دل خوش بیای😍

ممنون عزیزم 🙏انشالله ک خدا هدیه شو بهم داده باشه.

انشالا که با جواب مثبت خوشحال میشی توام برا من دعا کن عزیزم صبح بی بی چک زذم منفی بود ولی اخه بازم ح ...

خدا بحق علی بهت فرزند صالح و سالم بده عزیزم.منم روز اول بی بی زدم منفی بود پرید نشدم خواستم یچیزی بخورم تا پرید بشم دیگه دوستان گفتن یه چند روز صبر کن.خدا کنه مثبت بشه.

خدا بحق علی بهت فرزند صالح و سالم بده عزیزم.منم روز اول بی بی زدم منفی بود پرید نشدم خواستم یچیزی بخ ...

انشالا انشالا که برا هردومون مثبته بخدا تاپیکایی میبینم که میخوان سقط کننن گریه ام میگیزه میگم خدایا میبینی منو؟ چقد منتظرم میدونی چند نفر مثل من هستن 

انشالله که هر کی منتظره خدا حاجتش رو بده 

۱۰ تا صلوات فرستادم ، انشالله خدا حاجت دل شما رو داده باشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم