2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی وقت پیش پاک کردم اصلا برام مهم نیست. پاک کن  همه چیزش هم پاک کن وفتی می دونی دیگه نیست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

من همون لحظه پاک کردم بعد هر روز سیو میکردم ببینم انلاینه یا نه دوباره پاک میکردم 

الان بیشتر از دوماه گذشته دیگه پی گیر نیستم 

اولشه عادت میکنی تو ام

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
حفظ نیستن مهم نیست که چون سیو هست توی فضای مجازی میبینمش اعصابم خورد میشه مثلا دیشب تا صبح آنلاین بو ...

منظورم اینه که اگه حفظ نیستی دوباره ذخیره کنی پاک کن

وگرنه یه لحظه چشماتوببند و دیلیت بزن راحت شی

اون تورو از زندگیش پاک کرد تو نمیتونی شمارشو پاک کنی؟😑

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
يكبار هميشه اين سختي رو متحمل بشيد و پاك كنيد 

سختی رو متحمل شدم خودم کات کردم اما وسوسه میشم ببینم کی آنلاینه و وقتی میبینم عصبی میشم ولی شمارشم نمیتونم پاک کنم ولی بله حق با شماست باید یک بار برای همیشه 

همین الان شماره اشو پاک کن 

وقتت با ارزش تر از این حرفاست که بخوای غصه بخوری 

یالا دختر برو پاک کن

چرا تا صبح آنلاین بوده خودت به خودت جواب بده  

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️