2777
2789

چیکو مد نظرمه

ولی خیلی گرونه 😑🤦‍♀️

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

هر کی گفت مارک خریدم باور نکن اولا جنس به همین راحتی وارد نمیشه دو حتی اگه ۲میلونم هزینه کرده باشه برای کفشش یه های کپی درجه یک هست وگرنه اگه مارک واقعی میخوای بدونی چه قیمته قیمت اصلشو از توی آمازون باید ببینی یا سایت و اینستای هربرند

ی کفش اصل زیر۱۰م نیست یا لوازم آرایشی یه پنکک اورجینال زیر ۲م نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی گفت مارک خریدم باور نکن اولا جنس به همین راحتی وارد نمیشه دو حتی اگه ۲میلونم هزینه کرده باشه ب ...

آره درسته ولی عزیزم موضوع تاپیکم اصل یا فیک بودن نیست، خواستم بدونم کدوم مارک ها رو دوست دارید ،مثلا برای همون کتونی و لوازم آرایشی