2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی سکوت کردن تورو آزار میده پس بهتره خیلی منطقی بهش بگی متاسفم که احساسات و زمانم رو برای کسی گذاشتم که ارزشش رو نداشت.مطمئنم بهتر از تو سر راهم قرار میگیره چون اینبار عاقلانه تر طرفم رو بررسی میکنم و انتخاب میکنم.

نه دیگه پیام نمیده.چون من شمارشو ک حذف کردم اونم بعد حذف کرد

دوروبرش خلوت بشه خودش میاد منتظرش نباش ولی پسرا خیلی مرموزن زندگیتو کن عزیزم جوابشم نده اینجوری خیلی شخصیتت حفظه وسنگین تری♥️

اره مگه همینو بگم چون نمیتونم ساکت بمونم

واقعیت اینه منم تجربه تورو داشتم و الان هشت ساله هنوز دارم خودخوری میکنم که چرا حرفی نزدم و البته اون پسر فامیل بود و میبینمش و اون هنوزم با وقاحت تمام حس آدم پیروز رو داره با غرور با من برخورد می‌کنه.خدارو شکر من ازدواج کردم وگرنه الان خیلی داغون میشدم.

اره مگه همینو بگم چون نمیتونم ساکت بمونم

شماره تو حذف کرده مشخص نمی کنه جایی تو گوشیش از شماره ت عکس نگرفته باشه و سیو نکرده باشه که!!!!هیچ جوابی نده بسوز ولی  تحمل کن .مطمئن باش مجدد پیامت میده ولی داد هرگز جوابشو نده چون مطمئن باش دوباره باهات همین رفتار رو می کنه .هر جوابی که بهش بدی حتی فحش دلتو اروم نمی کنه چون اعصابت خرده که وقتتو بیهوده برا یه هدف بیهوده گذاشتی پس خودتو آروم کن .یه مدت گوشیتو بزار کنار .