2777
2789
عنوان

خاطرات و سوتی های مدرسه😁

1141 بازدید | 37 پست

هر چی خاطره و سوتی از دوران مدرسه و راهنمایی و دبیرستان دارین بگین ،دانش گاهم همینطور ، 

من خودم راهنمایی ام ولی الان میخوام از مدرسه بگم😁

کلاس شیشم بودم و تو مدرسه خیلی شر و شیطون بودیم با دوستم بعد پنجره کلاس به کتابخونه مدرسه وصل بود بعد من و دوستم پنجره رو باز کردیم و مسئول کتابخونه دوتا دختر کوچولو کلاس سومی بودن ، بعد ما هی جامدادیامونا از پنجره پرت میکردیم تو کتابخونه و اینام بمون میدادن و بیچاره ها هیچی نمیگفتن و اخرش بعد چند بار خسته شدن رفتن به معاونمون  گفتن😝 بعد معاون جامدادیامونا گرفت و بردمون دفتر😂بعد منو دوستم وایساده بودیم و این معاونمون هی داشت چیزمون میگفت😂منم معلمامون که دعوام میکنن خندم میگیره😂بعد من هی خندم میومد و جلو خودمو گرفته بودم ولی خیلی ضایع بود که میخوام بخندم ،😂بعد معاونمون فهمید خیلی جدی داشت میگفت حالا بخند حالا بخندددد ،منم یهو زدم زیر خنده 😆😆😆وایییی چقد باحال بود😂معاونمونم حرصش گرفت جامدادیمو دیگه تا اخر زنگ بم نداد😂

عاشق خوابم 🦥💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما طبقه ی بالا بودیم

یه تخم مرغ خام از پنجره انداختم پایین....... 

خورد تو سر معلم مطالعاتمون(بد اخلاق ترین معلمی که دیدم) 

روحم شاد😭😂

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥

من زیاد شر نیستم فقط یه بار با دبیرمون سر درس پرسیدن بحث کردم اونم قهر کرد🤣 دیگه هم از من نپرسید

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     
ما طبقه ی بالا بودیم یه تخم مرغ خام از پنجره انداختم پایین.......  خورد تو سر معلم مطالعاتمون ...

🤣🤣🤣👌🏻

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     

کلاس سوم بودم،بابام برام ی پاکن خریده بود خیلی بوی خوبی میداد ،هرکی هم میدیدش می‌گفت بده بوش کنم چه بوی خوبی میده،ی بار داشتم بوش میکردم یکی از بچه ها گفت خانم اجازه آلیسا داره پاکن میخوره،منم هرچی گفتم که چون بوش خوب بود داشتم بوش میکردم ,باور نکرد و جامدادیمو ازم گرفت😐😐😶

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..