پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
قزل آلا یا قزل؟ اگر قزل آلاس کبابش کن انقد خوشمزس ک دلت نمیخاد سیر بشی🥺
دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد زعفرون بزن زیاد پیاز و سیب هم زنده کن بریز روش بزار کباب بشه
کلی زعفرون زدم
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
من زنجبیل و فلفل سیاه و پودر رزماری و نمک و زعفرون میزنم
منم زدم
ما از وسط درازا تصفش میکنیم پر زرچوبه میکنیم تو روغن برشته میکنیم با اب نارنج میزنیم بر بدن
هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره، رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند