2777
2789
عنوان

ملاک زیبایی توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست
چرا چشم رنگی زیباست ؟؟      میگن زشتی وجود نداره    پس نمیشه بگیم چه چیزی ز ...

چشمای تیره یه جذابیت خاصی داره  

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران باب شده دماغ کوچولو لب بزرگ مژه ها پر بلند در حد پرواز کردن ابروی پهن . انقد رفتن اینکارارو ...

واقعا درسته      هرکس تعریفش از زیبایی یه چیز هست  

یه مقاله خوندم نوشته بود   تاریخ زشتی میگوید    چیزی به نام زشتی وجود ندارد 

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂

مدل های اروپایی  به دل من نمیشینن

ایرانی ها قشنگ ترن به نظرم ولی چون حجاب دارن  دیده نمیشه

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

توی خرج کشور   لاغر بودن ملاک زیبایی هس    ولی دور و برما  تو ایران  توپر بودن زیباتره

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂
مدل های اروپایی  به دل من نمیشینن ایرانی ها قشنگ ترن به نظرم ولی چون حجاب دارن  دید ...

آره واقعا     منم مدل های اروپایی دوس ندارم     چیه  همه اسکلت آزمایشگاهی ان  

مگه فقط سفیدا خوشگلن؟؟؟

من یکیو دیدم پوستش برنزه بود ولی خیلی خوشگل بود و شیک و مرتب بود  

قد بلند 

ملاک زیبایی تو اروپا قد بلنده تو ایران توپر و سفید دوست دارن ملت

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩