2777
2789
عنوان

هدایای بله برون واسه داداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3811 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شهری یه رسم داره  ما رسم داریم کله قند یه انگشتر با شال میبریم برا نشون بعضی وقتا هم پارچه ...

اره عزیزم اینا واجبه باشه ولی بعضیا بیشتر میبرن ک واسه عقد رو دستشون سبک باشه

حسیـــــــــــــــــــن ارام جانـــــــــــــــم
اره حواسم نبود ب جعبه کادویی 

وسایل منو تو صندوق اوردن اون موقع بله برون که خونه بود

وسایل عقدمو تو پایه سیلور اوردن

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
مشهدم عزیزم مهربون 😍میدونم یه جا تو سناباد هست چن وقت پیش رفتم هلو خریدم برا خودم😊😊😊😊 ولی این ...

اررره موافقم سردخونه میوه دارن،یا بعضی میوه فروشیا ۴فصل الان حتما هندوانه هم هست

چادر بخت،قند،قیچی،آینه شمعدون ازین کوچیکا برای شگونش انگشتر نشون ،اگه دوس داشتید پارچه به نظرم پارچه ای که سفید باشه و‌بشه باهاش لباس عقد. دوخت که با یه تیر دونشون بزنی ،بقیه چیزا مثل کفش و کیفو واجب نیست

اررره موافقم سردخونه میوه دارن،یا بعضی میوه فروشیا ۴فصل الان حتما هندوانه هم هست

اره الان هست ولی توش ریش ریشه 

میدونی چجوری میگم

ما بهش میگیم هندونه شکری 😄😄

بقول این دوستمون مزه لجن میدن 😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اونو دیگه عروس میدونه بگیره یا بگه نه دوس ندارم 

اره درست میگی شما جایی رفتین خواستگاری یه سری بگیرید بزارید عروس خانم خوشش نیامد بهتون میگه.  البته فکنم عروس خانم ترجیح بده طلا و کیف وکفش بوت و پالتو و مانتو و...براش بگیرید.اونا یه صد تومن میده خودش میخره😁

اره عزیزم اینا واجبه باشه ولی بعضیا بیشتر میبرن ک واسه عقد رو دستشون سبک باشه

ما فقط همینا رو میخریم ولی چون عقد 3 روز بعد از بله برون هست دیگه عروس داماد خودشون میرن خرید کامل میکنن ولی تو مجلس بله برون نمیارن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر