هیشکی نبود باهاش درد دل کنم گفتم شما باز دلسوز ترین از هرکس دیگه خاهش میکنم منو جای خودتون خواهرتون یاهرکس که دوسش دارین بذارین حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم تو دوراهی موندم 21سالمه یبار جدا شدم بعد اون خاستگاری زیاد داشتم ولی از هیشکدوم خوشم نیومده از یکی دونفر خوشم اومد که خانوادش مخالفت کردن چون من طلاق گرفتم حالا تقریبا یماهه بایه پسری درارتباطم خانواده ها هم در جریانن قراره چند روز دیگه بیان خاستگاری تواین مدت هرکاری کردم به دلم بشینه نشد فقط بخاطر اینکه نمیخام خانوادم بیشتر از این سرافکنده بشن جلو فامیل هی زور زدم عاشقش بشم تموم شه بره ولی نشد نمیخام یبار دیگه زندگیمو خراب کنم پسره خیلی عاشقمه میگه نمیذارم کسی بهت تو بگه حتی خانوادم خلاصه همه جوره پشتمه وضع مالیش خوبه واینکه سابقه ازدواج نداره 28سالشه ولی وقتی میبینمش ضربان قلبم بالانمیره اصلا دلم نمیخاد بهش اس بدم یازنگ بزنم همش ناراحت میشه که چرا سردم میترسم اینو رد کنم دیگه بهتر ازاین نیاد 😔الان میگین چرا خودتو بی ارزش میکنی ولی چیکار کنم تو شهر کوچیکی هستم خانوادمم نمیذارن ادامه تحصیل بدم یاجایی برم بااین همه بازم نمیخام باکسی که دوسش ندارم ازدواج کنم شما بگین چیکار کنم بعد ازدواج ممکنه عاشقش بشم یانه خودتونو یه دقیقه بذارین جای من
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!