2777
2789
عنوان

روز دقیق تخمک گذاری

87 بازدید | 10 پست

سلام بچها من دوره پریودم ۲۷ روزس یعنی روز ۲۸ دیگه پریود میشم روز دقیق تخمک گذاریم میشه روز ۱۳ یا ۱۴ میشه اعتماد کرد به این روش محاسبه؟؟

کسی هس دورش مث من باشه دقیق میدونین کدوم روزه تخمک گذاریتون؟؟؟ممکنه دیرتر باشه؟

خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...

برنامه مینت رو دانلود کن قشنگ بت میگ روز تخمک گذاریت کیه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

اخه خودمم ی برنامه دارم روششون همینه میخوام بدونم کسی دقیق روز تخمک گذاریشو میدونه؟یعنی برای همه دقیق دقیقه؟من خودم دمای بدنم تو اون روزا بالا میره تقریبا متوجه میشم ولی دقیق نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودمم ی برنامه دارم روششون همینه میخوام بدونم کسی دقیق روز تخمک گذاریشو میدونه؟یعنی برای همه دقی ...

کیت بگیر بزن دقیق تره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
کیت بگیر بزن دقیق تره

اخه تو همین ماه میخوام اقدام کنم امروز دومین روز پریودمه

با همین ی بار کیت زدن یعنی متوجه میشم؟

اخه تو همین ماه میخوام اقدام کنم امروز دومین روز پریودمه با همین ی بار کیت زدن یعنی متوجه میشم؟

اره بیا تاپیک لوبیا رو بخون سه صفحه اول رو کاملا متوجه می شی باید چیکار کنی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی
برای من استوبد شده

چی؟

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

[QUOTE=183551832]استوپ شده[/QUOچیشد باردار شدی نه؟