2777
2789
عنوان

پنج ماهه باردارم ديگه كلا نرم دكتر چي ميشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 45 پست
همه رو صارم رفتم مگه فقط ان تي هست؟ گفتن هماتوم داري كه نداشتم  گفتن قلبش تشكيل نشده نگو زود ...

به منم گفتن ضربان قلبش کمه 

گفته هشت ۱۲۴ تا بود 

دارم از استرس میمیرم نکنه ایست قلبی کنه

ايشالله سالمه خيالت راحت ميگن اون آخرا الكي ميگن كيسه آبت آبش كم شده تنفس جنين كم شده قلبش نامنظم م ...

ممنونم عزیزم انشالله.والا خدانکنه براهیچکس پیش بیاد آدم خودش به اندازه ی کافی استرس داره خیلی بده الکی هم بخوان اینجوری بگن انشالله که اینجوری نیست وازاین ببعد دیگه راحتی.توکل به خدا

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادراري رو كي بايد تست بديم؟ديگه غير اين چيزي نداره؟

هر یک ماه یبار واسم مینویسه.شیش ماهگی ام ازمایس تحمل گلوکز باید بدی واسه قند خودته واجبه

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
به منم گفتن ضربان قلبش کمه  گفته هشت ۱۲۴ تا بود  دارم از استرس میمیرم نکنه ایست قلبی کنه

عمش الكي ميگن

جاي ديگه بري ميگن ١٨٠ تا ميزنه كلا سونو اصلا دستگاهي نيست كه انقدر دقيق بشه بهش اعتماد كرد

اگه تا آخر هيچ آزمايشي نمونده پس چرا بريم؟

خب من دکترم هرماه داروهامو تجدید میکنه باید کلسیم اهن مصرف کرد.ماه اخر سونو وزن جنین مینویسه شاید هشت ماهگی اب دورجنینو چک کنه طول سرویکسو چک کنه .همه اینا بخاطر خودته.دوران استرست دیگ گذشت ازمایشای استرسی واسه پنج ماه اول بود

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
قند كه تو خونه دستگاه تست قند دارم هر روز تست ميكنم همون كافي نيستش؟

نه این فرق داره.یبار ناشتا میگیرن بعد همون موقع بهت ی بسته شکرمیدن شکرنیسنا یچیز شیرینه بعد باید بااب قاطی کنی کلشو بخور بعد طول سه مرحله هر یک ساعت ازت تست میگبرن ازمایش میگیرن.ازمایشش ۴ ساعتست

اسم دكترت چيه؟مطبش كجاست؟تهرانه؟

تهرانه.لیدا احمدیان خامنه.مطبش بعل بیمارستان تریتاست