2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداقسم حرف دل منو زدی.منم چهارماهمه انققققدربهم استرس دادن وهزارجور آزمایش گرفتن که فکری شدم.الانم منتظر جواب آزمایش سلفری هستم.توآزمایش خون غربالگری اولم گفتن یه ریسک کمی هست ولی انقدر ترسیدم رفتم سلفری دادم.بعد میگن این آزمایشای ان تی خطاهم دارن خب خطا دارن ماباید چیکارکنیم

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

ووه چ استرسی میخواد بده.فقط غزبالگری ان تی و انومالی بود ک اونارم رد کردی دیگ چیزی نداری جز ازمایشای عفونت ادراری هرماه ک ب نفع خودتو بچست عفونت بگیری خدایی نکرده کیسه ابت پاره میشخ

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

اگه همه چیزت نرماله و  دستگاه فشار سنج و ترازو داری خودت چک کن. منم فقط سونوهارو میرفتم و با دکترم تلفنی در ارتباط بودم، داروهامم که همش خارجی بودن آزاد از داروخانه میگرفتیم احتیاج به نسخه نبود... 

البته من از ترس کرونا نمیرفتم 😅

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

پنجم آزمایش دادم بایدتا ۲۶م صبر کنم.فردا ۱۶هفته م تموم میشه ومیرم تو ۵ماهگی همه آزمایش وسونوها خوب بوده فقط این ریسکو دیدن که کلی استرس گرفتم.که میگن عددشم اصلا بالانیست ولی خب من چیکارکنم نمیتونم آروم باشم

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
بخداقسم حرف دل منو زدی.منم چهارماهمه انققققدربهم استرس دادن وهزارجور آزمایش گرفتن که فکری شدم.الانم ...

منم سل فري دادم هيچي هم نبود الكي نوشتن

تازه نشون دادم هيچي هم نبود باز دكتر گفت احتياطا دوباره آمينوسنتز هم بشو

مسخرشو در آوردن

پنجم آزمایش دادم بایدتا ۲۶م صبر کنم.فردا ۱۶هفته م تموم میشه ومیرم تو ۵ماهگی همه آزمایش وسونوها خوب ب ...

نگران نباش.گاسه منم ریسک پایین زده بودن، سلفری دادم، خداروشکر سالم بود و الان 50روزشه بچم 😍

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖