2777
2789

حالا هی ازشون بد بگید!۹۰درصد تاپیکا درمورد خانواده شوهره!تا وقتی با یکی از اعضای خانواده شوهر گیسو گیس کشی نکنی اعضای نی نی سایت افتخار نمیدن بیان توی تاپیکا و اظهار نظر کنن😑بعد از خیانت پر بازدید ترین تاپیکه😏حاااالا هی از خانواده شوهر بنالید!هرچی بیشتر باهاشون مشکل داشته باشی نی نی سایتیا بیشتر خودشونو موظف به پاسخگویی میدونن😒

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا جای کیو تنگ کرده

نه جای کسیو تنگ نکرده،ولی زشته که اگر مشکل دیگه ای داشته باشی یا ترجیح بدی بجای اینکه تاپیک دروغ بزنی که خیانت دیدی یا با خانواده شوهرت دعوات شده از تاپیکای دردل یا سرگرمی استفاده کنی هیییچ کس محل نده و خدایی نکرده تا یکی خیانت دید یا خانواده شوهرش اذیتش کردن همه میریزن توی تاپیک!به قول شوهرم مردم دنبال بدبختی همدیگه میگردن

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
نه تعطیل نمیشد چون زن داداش هست نعمت های الهی را قدر بدانیم

😂😂😂😂اون رتبه سومه

یه جوری از خانواده شوهر بد میگین انگار خانواده خودتون با عروساشون بلدن چجوری رفتار کنن و فرشته به دنیا اومدن بس کنید تو رو خدا این خاله زنک بازیا رو من نظرم اینه اگه ادم خودش خوب باشه همه خوبن اول برید خودتونو درست کنید.

نه جای کسیو تنگ نکرده،ولی زشته که اگر مشکل دیگه ای داشته باشی یا ترجیح بدی بجای اینکه تاپیک دروغ بزن ...

این فرهنگ جامعه ماس. من خودم طرفداراین تاپیکا نیستم ولی هرکس تا ۶تا تاپیک هرروز ظرفیت داره بزنه.جز مساعل مذهبی و جنسی و..

کدوم تاپیکته؟

مرسی خانومی♥️♥️♥️♥️🌹🌹🌹🌹

ولی راستش این تاپیکو برای خودم نگفتم عزیزم،بیشتر برای این بود که چرا بیشتر برای بدبختیا و ناراحتیای هم گوش شنوا داریم!؟واقعا برام سواله؟؟