خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمیام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
فک میکنم باید درکش کنین.کسی اومده که بهرحال توجه بیشتری لازم داره و اون احساس خطر میکنه.سنشم کمه و متوجه وضع نیس.نمیتونین منطق بیارین براش.بهش بها بدین.محبت بیشتر.مسئولیت بیشتر.باید مطمئن شه جاشو کس دیگه نمیگیره
حق داره خیلی کوچیکه ، شما باید آمادش کنی خوراکیهایی که دوس داره و بده بهش بگو اینا و نی نی برات آورده یه بالش بزار رو پاش خودتم باشی ها نوزاد و بزار رو پاش بگو تو باید مراقب نی نی باشی براش اسباب بازی بخر بگو نی نی خریده
تنها راه حلش اینه که محبت و توجه ات به پسر بزرگت بیشتر بشه و کمتر نه،میدونم خیلی خسته میشی و بچه داری وقت و انرژیتو میگیره ولی باید حواست بیشتر به پسر بزرگت باشه تا هرروز لجبازتر و پرخاشگرتر نشه