2777
2789
عنوان

دزد خونمون زده

728 بازدید | 55 پست

سلام هفته پیش دزد خونمون زدش 

هنوز حالم خوب نشده 

هر شب کابوس میبینم 

کلی طلا و وسیله هام بردن 

طفلکی پسرام خیلی ترسیدن 

پسر کوچولوم ۴ سالشه از ترس بالا آورد پاهاش می لرزید

کل خونه و زندگیم بهم ریخته کرده بودن🥺🥺🥺🥺🥺

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

زنگ نزدین 110؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بد چی کردین حالا؟

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.
چرا نصف فامیلامون پلیسن پدر شوهرم رئیس کلانتری خودش😔😔😔😔

کاری نتونستن کنن؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چند سال پیش هم دزد تمام طلاهای مامان منو از زمان دختر خونه بودنش‌ تا بهد از ازدواج و ... همه رو برد& ...

طلا تو خونه نگه ذاشتن خیلی خطرناکه فقط بزارید بانک

من ک میگم چند تا تیکه درشتش کنی همیشه بندازی مثلا ی گلوبند سنگین با قفل بززگ ک بمونه زیر شال مشخص نشه

متوجه نشدم یعنی خونه بودین؟تنها بودین؟ حق داری عزیزم

نه ما خونه نبودیم ساعت ۹ اومدیم خونه 

دیدیم در ضد سرقتمون شکوندن کلی چیز میز بردن.

کل طلاهام و وسیله های خونمون برده بودن 

ساعت دلار هرچه داشتیم حتی ادکلن

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..