2777
2789
عنوان

خانومایه لحظه بیاین...واجبه

145 بازدید | 20 پست

اگه شارژنداشته باشین وبگه موجودی حساب کافی نیست...دستم بخوره شماره ای روبگیرم وبگه موجودی کافی نیس....طرف گوشیش زنگ میخوره؟زودقطع کردم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامک تماس از دست رفته براش میره

من شارژنداشتم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

[QUOTE=179098191]ایرانسل باشه اره هم زنگ میخوره هم شاید پیامک بره[/QUOTE......جفت خطاهمراه اوله...پیامک چرا؟

[QUOTE=179098191]ایرانسل باشه اره هم زنگ میخوره هم شاید پیامک بره[/QUOTE......جفت خطاهمراه اوله...پی ...

همراه اول نمیره نه.ایرانسل بعضی وقتا پیام هم میاد تماس از دست رفته

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
همراه اول نمیره نه.ایرانسل بعضی وقتا پیام هم میاد تماس از دست رفته

مرسی گلی