2777
2789
عنوان

تاپیک اقتصادی برای مامان ها

141 بازدید | 13 پست

امروز یک تاپیکی دیدم که یکی از دوستان 45 میلیون طی یک سال کار کرده و میخواهد گوشی تلفن همراه بخردو به فکر فرو رفتم که شما دوستان گل با سرمایه هاتون چکار میکنید و در کجا پس انداز میکنید؟

بنظرتون چه کسب و کارهایی درآمد مناسبی دارند؟

کدام بازار برای سرمایه گذاری امن تر است؟؟

طلا؟

بورس؟

ارز های خارجی؟

رمز ارزها؟

مسکن؟

ماشین؟

راستش من خودم مبلغی پول دارم اما موندم چکار کنم باهاش

کسی پیشنهادی نداره برای سرمایه گذاری من بعنوان خانم؟

البته اینم بگم قبلا تو بازار ماشین بودم و الانم سرمایم بصورت دوتا ماشین صفره که میخواهم نزدیک عید بفروشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام طلا بخرم با پس اندازم

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

اون خانم چکار کرده بود یکسال ۴۵ تومن درامد داشت؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

برای دراز مدت خب طلا خوبه 

اگرم سرمایه کمی داری میشه باپولش سکه پارسیان بخری چون نه سود داده نه مالیات؛وزنش هم کمه..بعد یمدت که زیاد شد هم میشه بردو با طلای دلبخواه عوض کرد

در واقع اینطوری از گرونی های بازار طلا عقب نمیمونی

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
حقیقتا بنظر من تا چندماه آینده بازار طلا و دلار سقوط چشمگیری خواهد داشت

عزیطم برچه مبناییه حرفتون؟

من خودم دیدم درمورد طلا بعنوان سرمایه گذاری بلندمدته..حداقل چهار پنج سال که بتونی سود خوبی بگیری. 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
عزیطم برچه مبناییه حرفتون؟ من خودم دیدم درمورد طلا بعنوان سرمایه گذاری بلندمدته..حداقل چهار پنج سال ...

بطور بلندمدت خوبه اما من منظورم کوتاه مدته
وگرنه همه چیز بصورت بلند مدت خوبه
بطور مثال من دوسال پیش ماشین ساندرو گرفتم 50 میلیون و الان 50 هزار تا کارکرده و میخرند 200 میلیون

بطور بلندمدت خوبه اما من منظورم کوتاه مدته وگرنه همه چیز بصورت بلند مدت خوبه بطور مثال من دوسال پیش ...

تو ایران جوراب و لباس زیر حتی از طلا بهتره بعد دو یا سه سال ، قیمتش چندبرابر میشه