2777
2789
عنوان

چیکار کنم هفته های اخر جنین وزن بگیره ده روز وقت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 21 پست
بله چشم میخورم ممنونم..خدا حفظشون کنه

به فدای تو

بسلامتی تندرستی دلخوش زايمان کنی عزیزم

سوره ذاریات و انشقاق زیاد بخون آنقدر زایمان راحت میکنه 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
به فدای تو بسلامتی تندرستی دلخوش زايمان کنی عزیزم سوره ذاریات و انشقاق زیاد بخون آنقدر زایمان راحت ...

ممنونم گلم چشم حتما😘😘

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه زایمان کردم و همین سوال رو از دکترم کردم گفت هیچ چیز به اندازه ژن خود جنین نمیتونه تاثیر گ ...

ژن که از طرف پدر خیلی خوبن خوش هیکلن خونوادگی.. مادر هم خوبیم درکل.. ببینم چی میشه

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
منم تازه زایمان کردم و همین سوال رو از دکترم کردم گفت هیچ چیز به اندازه ژن خود جنین نمیتونه تاثیر گ ...

خدا برات نگهش داره

نه طبیعی

اگر طبیعی هستی بزار بچه هر چقدر خودش وزن گرفت همون جوری بمونه در غیر این صورت زایمانش سخت میشه

فکر کن هی خودتو ببندی به این خوراکی ها و بچه بشه ۳ و خورده ای ۴ کیلو!! فکر زایمانش باش

اگر طبیعی هستی بزار بچه هر چقدر خودش وزن گرفت همون جوری بمونه در غیر این صورت زایمانش سخت میشه فکر ...

درست میگی گلم