2777
2789
عنوان

خوراکی عروس

514 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها وقتتون بخیر 

بچه ها من یسال و ۱۱ ماهه ک عقد کردم سال دیگ بهار میرم خونه خودم راستش ن عروسی هس ن چیزی اقای دامادم بغیر از تلویزیون و لوستر و میز تی وی و کنسول چیز دیگ ای تهیه نکردن اینارو گفتم ک بدونید برای این سوالم بنظرتون برای خرید خوراکی مامانم اینا باید بخرن یا خانواده داماد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چجوری

ببین من خودم در حد توانم گوشت مرغ برنج و یه سری خوراکیهای دیگه خریدم خانواده همسرم خودشون رسم دارن پسرشو زن میگیرن خوراکی مواد شوینده همه چی بهش میدن وقتی رسم باشه معمولا اجرا میکنن حالا شما میخواین در حد توان خانوادت یه کم بگیر 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

والا ما هی گفتیم گفتن ب خودش بگید خودشم خیلی شیک میگف نمیتونم

خب دیگه خیلی رک گفته نمیخره  قبول نکرده دورغ ک نگفته اگه تو میخواستی بیشتر بخره زنش نمیشدی

یه سری مردا واقعا ندارن بخرن ولی یه سری از قصد نمیخرن چون جهازو وظیفه خانواده عروس میدونن