2777
2789
عنوان

بهترین روش جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 99 پست
😐مجبور چیه عزیزم شوهرمه دیگ نیاز داره منم رابطه از جاهای دیگ نمیتونسم 

خودت نوشتی 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترسن روش اینه که شوهرت جلوگیری کنه من 9 سال شوهرم جلوگیری میکرد نه قرص استفاده کردم نه چیزی وقتی رفتم تو 10 سال زندگی خودم قرص خوردم ولی باردار شدم . پس نمیشه به هر چیزی اعتماد کرد . یکی از اقواممون دستگاه گذاشت البته اون بچه داشت ولی دوقلو باردار شد

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤
همون اولی اگر مطمئن باشید سوراخ نیست کفایت میکنه 

برای خودم نیست من که مجرد ابجیم خیلی حساسه همزمان هم با ک.. ا.. ن.. د.. وم خیلی رعایت میکنه هم همزمان باهاش جلوگیری طبیعی میکنه

بنظرت این حرفا برای سنت زیادی بزرگ نیست؟😐برو به درست برس

عزیزم شما اصلا حق نداری راجع به کسی نظر بدی تا ازت نپرسیدن

این خرده سال این حرف درست رو بهتون میزنه لطفا رعایت کنین وگرمه یه جا بد قهوه ایتون میکنن ادما

عزیزم شما اصلا حق نداری راجع به کسی نظر بدی تا ازت نپرسیدن این خرده سال این حرف درست رو بهتون میزنه ...

برو عموجون تا انظباتتو ۱۲ ندادن😆تجدید میشیا برو درستو بخون مشقات مونده

برای خودم نیست من که مجرد ابجیم خیلی حساسه همزمان هم با ک.. ا.. ن.. د.. وم خیلی رعایت میکنه هم همزما ...

خب چه اشکالی داره همینکه خیال خودش راحت باشه استرس نداشته باشه خوبه کار خوبی میکنه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
من بعضی ها رو دیدم که کاندوم یهو در اومده یا از تووش بیرون ریخته واقعا ممکنه

در اومده؟؟؟ چجوری از توش بیرون ریخته 

وای اینم از دست رفت حالا چه غلطی بکنم واقعا

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
برو عموجون تا انظباتتو ۱۲ ندادن😆تجدید میشیا برو درستو بخون مشقات مونده

عزیزم کتاب بیشعوری رو بخون حتما

فوق العاده ست به خیلی ها کمک کرده

و تووش یه جمله هست که میگه بیشعوری سن نداره

من سه سال اول ک ا ن د و م

بعد زایمان هم ک ا ن د و م هم قرص

چون اصلا دیگه بچه نمیخام 

ولی برا شما که ماهی یباره همون ک ا ن جواب میده

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅