2777
2789
عنوان

ترشح ابکی ممکنه از کیسه اب باشه

288 بازدید | 16 پست

دوستان من دیشب رفتم با ژل خودمو شستم از دیشب تا حالا 4 بار ترشح ازم اومده مرکزش سفیده اما دورش ابکیه وقتی میشینم یا راه میرم میاد دراز ک کشیدم چیزی نیست ممکنه کیسه ابم باشه.هفته23 بارداری هستم و استراحت مطلق بدلیل سرکلاژ

ماهگلم دختری ازجنس طلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترشحاتی داشتم انگار اب بود قشنگ ولی همونم گیسه ابم نبود تو ک دیگی میگی وسطش سفید رنگه قطعا کیسه ابت نیست سرفه کن ببین رو دستمال چقدر میریزه

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
بشین و رو به جلو خم شو و بعد سرفه کن اگه با فشار سرفه بریزه یعنی از کیسه آبه ولی اگه ربطی نداشت اح ...

من عطسه یاسرفه میکردم قشنگ یه لیوان یه لیوان اب ازم خاج میشد سونومیدادم میگفتن ازکیسه اب نیست اخرش رفتم تست کیسه اب دادم باز گفتن اراون نیست ولی من مطمعن بودم اب کیسه اب بود چون اخرشم کیسه ابم پاره شدو زایمان کردم قشنگ شکل اباشون یکی بود 

بشین و رو به جلو خم شو و بعد سرفه کن اگه با فشار سرفه بریزه یعنی از کیسه آبه ولی اگه ربطی نداشت اح ...

ن انجام دادم دو الی سه تا سرفه کردم ولی چیزی نیومد

ماهگلم دختری ازجنس طلا
نه گلم اب کیسه اب کاملا بی رنگ وبی بو وکاملا شبیه همین ابه اون ترشخ ترشح عادی رحمته

حتی وقتی حشک میشه ی سفیدی خیلی کمی رو لباسم جا میذاره

ماهگلم دختری ازجنس طلا
حتی وقتی حشک میشه ی سفیدی خیلی کمی رو لباسم جا میذاره

نه من مطمعنم اون از کیسه ابت نیست عزیزم پایین اون پستم گفتم من خودم کیسه ابم پاره شد وواسه زایمان رفتم دقیقا میدونم چجوری کاملا مثل همین ابه 

من ترشحاتی داشتم انگار اب بود قشنگ ولی همونم گیسه ابم نبود تو ک دیگی میگی وسطش سفید رنگه قطعا کیسه ا ...

اره بی ادبیه اما ی دایره نیم سانتی سفیدی بعد دورتادورش اب  حتی خشکم ک میشه انگار لباسو باتاید شستی سفیدی هست

ماهگلم دختری ازجنس طلا