2777
2789

بله

توی مرحله تحقیقاته

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای اینکه اگر دور از جون بچت سرطان گرفت از سلولهای بنیادیش برای درمانش استفاده میکنن دیگه دنبال اهدا کننده نمیگردن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من قبلا تو ی سایت خونده بودم تو ایران زیاد کاربردی نداره😕 یعنی نمیتونن زیاد جز 2 الی 3 تا بیماری کار دیگه ایی بکنن ی همچین چیزایی😑

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃

بله عزیزم.البته که بدرد میخوره .بند ناف سلول های بنیادی فرد که قابل تقسیم و تبدیل به سلول های بدنن .و در مواردی مثل سرطان و ..بسیار حیاتی و مهم.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
برای اینکه اگر دور از جون بچت سرطان گرفت از سلولهای بنیادیش برای درمانش استفاده میکنن دیگه دنبال اهد ...

یعنی تا حالا شنیدی که سرطان رو باهاش درمان کنن؟

شما انجام دادی؟

من نه ولی پسر خاله م انجام داده

زمان من نبود 

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
چه خوب چون من تاحالا نشنیدم بگن سرطان با این درمان شد

هنوز بهش نرسیدن

احتمال میره

توی مرحله تحقیقاتیه

چه خوب چون من تاحالا نشنیدم بگن سرطان با این درمان شد

پیوند مغز استخوان شنیدی؟ که فلانی سرطان خون گرفت پیوند مغز استخوانش کردن خوب شد؟ این همون مغز استخوانه که مال بچه خودته و دیگه دنبال کسی که بهش بخوره نمیگردن. یا اگر فیلم ترکی زن رو دیده باشی بهار برای لوسمیش از خواهرش مغزاستخوان گرفت اما اگر خودش ذخیره داشت اینقدر منتظر نمیموند خیلیا میمیرن و اهدا کننده پیدا نمیکنن.

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید